Metropoolregio
Amsterdam

Ondernemers in de metropoolregio Amsterdam lobbyen voor een optimaal stedelijk ondernemingsklimaat. Bereikbaarheid van de metropoolregio, behoud van bedrijventerreinen, woningbouw, natuur en milieu zijn onderwerpen die hoog op de agenda staan.

Logo regio Metropoolregio Amsterdam

ZAKELIJKE EN PERSOONLIJKE GROEI DOOR UNIEKE NETWERKEN

INSPIRERENDE BIJEENKOMSTEN EN INTERESSANTE ONTMOETINGEN

LIJNTJES NAAR DEN HAAG EN BRUSSEL

STERKE LOBBY RICHTING DE POLITIEK

INVLOEDRIJK NETWERK VAN DIRECTEUREN EN ONDERNEMERS

Ondernemers in de metropoolregio Amsterdam lobbyen voor een optimaal stedelijk ondernemingsklimaat.

Ondernemers in de metropoolregio Amsterdam lobbyen voor een optimaal stedelijk ondernemingsklimaat. Bereikbaarheid van de metropoolregio, behoud van bedrijventerreinen, woningbouw en netcongestie zijn onderwerpen die hoog op de agenda staan.

Door een groot netwerk en inspirerende bijeenkomsten aan te bieden, kunnen ondernemers de handen ineenslaan en waardevolle contacten opdoen. Daarnaast gaan de belangenbehartigers van VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam – samen met ondernemers en ondernemersverenigingen – de dialoog aan met lokale e​n landelijke overheid. Hierbij lopen de lobby-onderwerpen en overlegstructuren uiteen, maar is het doel altijd gelijk: de belangen van ondernemers in de Metropoolregio Amsterdam behartigen.

 

De belangenbehartiging van VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam richt zich op lokale wet- en regelgeving. Uiteraard in het belang van ondernemend Nederland. Dit doen wij samen met ondernemers uit de regio en lokale ondernemersverenigingen. Zij weten immers als geen ander wat er speelt. Daarnaast maken we gebruik van de expertise en het netwerk van landelijk VNO-NCW, waardoor – als dat nodig is – een stevige, eenduidige vuist naar de overheid wordt gemaakt, en ook beter met de overheid kan worden samengewerkt.

De lobby van VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam richt zich onder meer op de thema’s arbeidsmarkt & onderwijs, ruimte voor bedrijven, bereikbaarheid en mobiliteit, netcongestie en woningbouw.

Voor en door ondernemers

Leden delen kennis en ervaring met elkaar en zorgen voor inspiratie. Het netwerk biedt volop kansen voor zakelijke en persoonlijke groei. De leden zijn actief in uiteenlopende bedrijfstakken, waardoor de variatie in expertise groot is. Die expertise wordt ook benut in de belangenbehartiging, waardoor VNO-NCW metropoolregio Amsterdam het meest invloedrijke ondernemersnetwerk in de regio is.

Evenementen

18
sep.

Het Amsterdamse Miljoenenontbijt 2024

Metropoolregio Amsterdam - Nationale Postcode Loterij, 08:00u
Alle evenementen

NIEUWS UIT DE REGIO

Metropoolregio Amsterdam 4 juli 2024

Even voorstellen: Leo le Duc

Metropoolregio Amsterdam 8 april 2024

Nieuw bestuurslid VNO-NCW Metropoolregio Amsterdam

Metropoolregio Amsterdam 27 februari 2024

Even voorstellen: Victor Gerke

BESTUUR