Over ons

VNO-NCW West is een invloedrijk netwerk van ondernemers in Noord- en Zuid-Holland en het regionale netwerk van VNO-NCW. Wij organiseren ontmoetingen en samen met bestuurders en leden zetten wij ons in voor een sterk ondernemersklimaat in de regio.

VNO-NCW West is het ondernemersnetwerk van Noord- en Zuid-Holland en één van de vijf regionale verenigingen van VNO-NCW.

Voor aangesloten ondernemers organiseren wij ontmoetingen en faciliteren we kennisdeling. Samen met bestuurders en leden zetten wij ons in voor een sterk en duurzaam ondernemingsklimaat in de regio.

Een lidmaatschap van VNO-NCW West biedt leden een waardevol en invloedrijk netwerk. Tijdens de regionale en thematische bijeenkomsten ontmoeten ondernemers en stakeholders elkaar, ontstaan waardevolle verbindingen en samenwerkingen en wordt informatie en inspiratie gedeeld.

VNO-NCW is een landelijke ondernemersvereniging met regionale organisaties die opkomt voor de belangen van ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren, zoals beursgenoteerde bedrijven, familiebedrijven, het midden- en kleinbedrijf en jonge ondernemingen. In samenwerking met overheden en andere maatschappelijke partijen streven we bij VNO-NCW naar een inclusief en duurzaam Nederland, waar iedereen profiteert van brede welvaart. Daar is duurzame economische groei voor nodig en een goed ondernemingsklimaat om dat mogelijk te maken.

Contactgegevens

Bezuidenhoutseweg 12, 2594 AV Den Haag
Postbus 93073, 2509 AB Den Haag
070 – 349 08 15
info@vno-ncwwest.nl

Statuten

Perscontacten

Abel van de Sluis
06 5572 4646
sluis@vno-ncwwest.nl

Bereikbaarheid

Klik hier voor een gedetailleerde routebeschrijving vanaf uw vertrekpunt.
Parkeren in de Malietoren is mogelijk op basis van beschikbaarheid. De ingang van de parkeergarage bevindt zich aan de achterkant van het gebouw. In de Malietoren is ook een voorziening om elektrische auto’s op te laden. De betreffende parkeerplaats bevindt zich op de eerste parkeerlaag en is duidelijk gemarkeerd.
De dichtstbijzijnde Q-Park parkeergarage bevindt zich aan de overzijde van de Malietoren (max. 5 minuten lopen).
De Malietoren bevindt zich op nog geen 5 minuten loopafstand van Den Haag Centraal Station.