Regio Den Haag

VNO-NCW regio Den Haag is hét ondernemersnetwerk voor versterking van een duurzame stedelijke economie. De leden van VNO-NCW regio Den Haag zijn ondernemers en directeuren, actief in verschillende sectoren, die elkaar ontmoeten op bijeenkomsten in en rond Den Haag.

Logo regio Regio Den Haag

ZAKELIJKE EN PERSOONLIJKE GROEI DOOR UNIEKE NETWERKEN

INSPIRERENDE BIJEENKOMSTEN EN INTERESSANTE ONTMOETINGEN

LIJNTJES NAAR DEN HAAG EN BRUSSEL

STERKE LOBBY RICHTING DE POLITIEK

INVLOEDRIJK NETWERK VAN DIRECTEUREN EN ONDERNEMERS

VNO-NCW behartigt in de Haagse regio de belangen van ondernemers.

De leden van VNO-NCW regio Den Haag zijn ondernemers, bestuurders en directeuren, actief in industriële productie, groothandel, transport, bouw, horeca, sport, onderwijs, cultuur en zakelijke dienstverlening. De leden ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten in de regio Den Haag, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk, Wassenaar en Zoetermeer.

VNO-NCW behartigt in de Haagse regio de belangen van ondernemers. Dat doen we niet alleen tijdens de gemeenteraadsverkiezingen, maar het hele jaar door. Door regelmatig contact te hebben met wethouders en raadsleden in de 5 gemeenten zorgen wij ervoor dat er aandacht blijft voor belangrijke zaken als voldoende ruimte voor bedrijven, bereikbaarheid van werklocaties en binnensteden, een aantrekkelijk woonklimaat, digitalisering van het mkb en de energietransitie. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goed vestigings- en ondernemersklimaat in de Haagse regio.

VNO-NCW regio Den Haag kent ook een discussieclub. De leden van de discussieclub vinden het leuk om belangrijke thema’s, buiten de eigen dagelijkse praktijk, te bespreken en te beschouwen met een interessante spreker, gericht op verbreding en inspiratie. We zijn te gast bij een van de leden thuis, of bij het bedrijf van de ondernemer. Dit schept een vertrouwelijke sfeer, ook doordat een aantal leden elkaar al lang kennen of zelfs bevriend zijn. De discussieclub komt 4 tot 6 keer per jaar bij elkaar en kent een vaste samenstelling van zo’n 25 leden, waarvan zeker 15 deelnemers bij iedere bijeenkomst zijn.

De groep staat altijd open voor nieuwe deelnemers en introducées. We richten ons op ondernemerschap en zijn gefocust op verbreding en inspiratie. We nodigen bevlogen sprekers uit die de verbinding met ondernemerschap kunnen leggen en de deelnemers uitdagen tot reflectie. De discussieclub vormt een ervaren groep met veel kennis en een netwerk, dat openstaat voor een goed gesprek. Dit biedt verrijking voor ervaren ondernemers en leerstof voor jongere ondernemers.

Voor en door ondernemers

Leden delen kennis en ervaring met elkaar en zorgen voor inspiratie. Het netwerk biedt volop kansen voor zakelijke en persoonlijke groei. De leden zijn actief in uiteenlopende bedrijfstakken, waardoor de variatie in expertise groot is. Die expertise wordt ook benut in de belangenbehartiging, waardoor VNO-NCW Den Haag het meest invloedrijke ondernemersnetwerk in de regio is.

Evenementen

18
sep.

Het Haagse Miljoenenontbijt 2024

Regio Den Haag - Diligentia, 07:00u
Alle evenementen

NIEUWS UIT DE REGIO

Regio Den Haag 23 april 2024

Nieuw bestuurslid VNO-NCW regio Den Haag

Regio Den Haag 5 december 2023

Even voorstellen: Jan Maarten Bosch

Regio Den Haag 24 november 2023

Nieuwe bestuursleden VNO-NCW regio Den Haag

Regio Den Haag 22 november 2023

Even voorstellen: Anita de Werd

BESTUUR