Rijnland

Het gebied Rijnland strekt zich uit van de kust tussen Katwijk en Hillegom tot aan Alphen aan den Rijn, met in het midden de universiteitsstad Leiden. De leden van VNO-NCW Rijnland zijn ondernemers en directeuren, actief in diverse sectoren, waaronder de tuinbouwsector (bollen), biotechnologie en ruimtevaart, de medische sector, het onderwijs, musea en de creatieve sector.

Logo regio Rijnland

ZAKELIJKE EN PERSOONLIJKE GROEI DOOR UNIEKE NETWERKEN

INSPIRERENDE BIJEENKOMSTEN EN INTERESSANTE ONTMOETINGEN

LIJNTJES NAAR DEN HAAG EN BRUSSEL

STERKE LOBBY RICHTING DE POLITIEK

INVLOEDRIJK NETWERK VAN DIRECTEUREN EN ONDERNEMERS

Met elkaar zorgen wij ervoor dat Rijnland een aantrekkelijke regio is om te ondernemen, nu en in de toekomst.

Samen met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheid werkt VNO-NCW Rijnland aan een heldere toekomstvisie. Met elkaar zorgen wij ervoor dat Rijnland een aantrekkelijke regio is om te ondernemen, nu en in de toekomst.

Centraal gelegen in de Randstad bevindt Rijnland zich op een gunstige locatie ten opzichte van andere regio’s. Mede hierdoor is het een uitstekende plek om te ondernemen. Het vestigingsbeleid van de lokale overheden en de bereikbaarheid van de regio laat echter nog te wensen over. Samen met het bedrijfsleven, onderwijsinstellingen en overheid werkt VNO-NCW Rijnland aan een heldere toekomstvisie. Met elkaar zorgen wij ervoor dat Rijnland een aantrekkelijke regio is om te ondernemen, nu en in de toekomst.

Een lidmaatschap van VNO-NCW West biedt ondernemers een meerwaarde. Wij luisteren naar de wensen van onze leden en werken samen aan een gezond ondernemersklimaat. Bovendien kun je via het netwerk je stem laten horen aan lokale en regionale overheden. Bijeenkomsten vinden vaak plaats in het bedrijf van een van de leden en de agenda wordt in overleg samengesteld. Met dank aan de inbreng van onze leden hebben we een solide netwerk.

VNO-NCW Rijnland faciliteert mogelijkheden om andere ondernemers te ontmoeten en van elkaar te leren. Tijdens regionale netwerkbijeenkomsten zijn potentiële klanten, leveranciers en partners aanwezig. Onder de vele leden die wij hebben, bevinden zich ondernemers actief in de tuinbouwsector (bollen), biotechnologie, ruimtevaart, gezondheidzorg, hoger onderwijs en de creatieve sector. Allen ondernemers met hart voor de regio.

De leden van VNO-NCW Rijnland ontmoeten elkaar tijdens de regionale netwerkbijeenkomsten. Samen met andere organisaties lobbyt VNO-NCW Rijnland voor zaken die ondernemers raken, zoals bereikbaarheid, en goed vestigingsklimaat en ruimte voor bedrijventerreinen.

Evenementen

Leden delen kennis en ervaring met elkaar en zorgen voor inspiratie. Het netwerk biedt volop kansen voor zakelijke en persoonlijke groei. De leden zijn actief in uiteenlopende bedrijfstakken, waardoor de variatie in expertise groot is. Die expertise wordt ook benut in de belangenbehartiging, waardoor VNO-NCW Rijnland het meest invloedrijke ondernemersnetwerk in de regio is.

Evenementen

21
nov.

Regionale netwerkmiddag Economie071

Rijnland - ECC Leiden, 16:00u
Alle evenementen

NIEUWS UIT DE REGIO

Rijnland 3 november 2023

Even voorstellen: Johanna Snel

Metropoolregio Amsterdam 14 april 2023

“Data is het nieuwe goud”

Oostland 20 maart 2023

Online is onze showroom geworden

Metropoolregio Amsterdam 22 februari 2023

Niet meer zoeken naar het schaap met de vijf poten

Oostland 14 oktober 2022

TEK-regeling niet toereikend

BESTUUR

Jerry Moerman

Verenigingsmanager

Martijn van Pelt

Voorzitter VNO-NCW Rijnland, vicevoorzitter VNO-NCW West, Directeur Interpulse Automatisering

Marcel Adriaanse

Bestuurslid DGA, Directeur Eversley Road Management B.V.

Tino Meijn

Bestuurslid, directeur PublicNL