Biersteker Bouw, Dak- en Geveltechniek B.V., 09:30u

Westland-Delfland: Dag van de duurzaamheid

Aanmelden

U kunt zich voor dit evenement aanmelden door op de onderstaande knop 'Registreer voor evenement' te drukken. U zal doorgeleid worden naar een externe pagina waar u zich kan aanmelden.

Registreer voor evenement

Zaterdag 8 oktober, de dag van de duurzaamheid, organiseert VNO-NCW Westland-Delfland in samenwerking met de gemeente Westland Het duurzaamheids event om successen en de nieuwste innovatie op het gebied van duurzame energie onder de aandacht te brengen op de duurzaamheidsmarkt.

Tijdens de editie van 2021 was de focus gericht op de diversiteit aan oplossingen voor het bedrijfsleven, dit jaar gaan we aanvullend in op het vraagstuk hoe je als ondernemer verduurzaming kan realiseren en deze (met de huidige energieprijzen in het achterhoofd) kunt financieren.

Het programma begint zaterdagochtend in het pand van Biersteker Bouw, Dak- en geveltechniek aan de Boswoning 4, Honselersdijk. 

Programma
9.30 uur    Inloop
10.00 uur  Welkom Bart Sosef & Giel Biersteker
10.10 uur  Sprekers: Wethouder Pieter Varekamp (gemeente Westland), Evelien Brederode (Capturam), Romano Hagen, Duurzaam gefinancierd
10.40 uur  Giel Biersteker, start Duurzaamheidsmarkt
10.45 uur  HRSolar Projects
10.50 uur  Weverling
11.00 uur  Solar NG
11.10 uur  Verkade Klimaat
11.45 uur  Rondleiding Biersteker
12.00 uur  Einde programma

Aanmelden
Aanmelden kan via de aanmeldknop bovenin. Heb je nog geen account? Deze is binnen 1 minuut aangemaakt. Introducés zijn van harte welkom.

Namens bestuur VNO-NCW Westland-Delfland,
Marck Hagen, voorzitter

Westland-Delfland: Dag van de duurzaamheid