Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

35170b69-b9d9-4ed7-b63d-a19ebfe04205
Rijnland: Toekomstbestendig ondernemen
Datum
10-07-2019

Tijd
16:00 - 18:30 uur

Locatie
That's Lease BV
Rijksstraatweg 20 F
2171 AL  SASSENHEIM

Omschrijving
Het ondernemerschap is altijd aan verandering onderhevig. Stilstaan is voor geen enkele ondernemer een optie, maar tegelijkertijd zijn drastische veranderingen een risico. Van de toekomstbestendige ondernemer wordt out-of-the-box-denken gevraagd. En er wordt lef en flexibiliteit van hen verwacht. Maar hoe zorgen succesvolle ondernemers dat ze belangrijke trends tijdig aan zien komen? En hoe gaan ze hier vervolgens mee om?

VNO-NCW Rijnland nodigt u van harte uit om op 10.7.2019 deel te nemen aan een sessie met het verhaal achter twee bijzondere ondernemers en hun succesfactoren. Henk Griffioen, DGA bij That’s Lease, vertelt ons over zijn successen en uitdagingen als ondernemer en neemt ons mee in zijn visie over de toekomst van zijn bedrijf binnen een sterk veranderende branche. Vervolgens inspireert Machiel van Dooren, sociaal ondernemer en directeur bij Made Blue, ons door uit te leggen hoe hij winst én impact creëert op zijn missie om zoveel mogelijk mensen in ontwikkelingslanden toegang te geven tot schoon drinkwater.

Deze kleinschalige bijeenkomst van VNO-NCW Rijnland wordt speciaal voor ondernemers uit het Rijnland georganiseerd, maar de deur staat open voor ondernemers uit andere regio’s. Meld u nu alvast aan voor de bijeenkomst en noteer de datum in uw agenda. Het volledige programma wordt binnenkort gecommuniceerd en biedt voldoende ruimte voor een interactief gesprek met de sprekers.

Voor aanmelden en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar rijnland@vno-ncwwest.nl

Programma
16.00: Welkom
16.30: Henk Griffioen over toekomstbestendig ondernemen in de autoleasebranche
17.00: Machiel van Dooren over sociaal ondernemen op een ondernemende manier
17.30: Afsluiting
17.45: Netwerkborrel