Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

34bbbebd-2d41-4e7b-ae2d-95f35b5a0b3e
Rijnland: Toekomstbestendig ondernemen
Datum
10-07-2019

Tijd
16:00 - 18:30 uur

Locatie
That's Lease BV
Madame Curiestraat 20
2171 TW  SASSENHEIM

Omschrijving
Het ondernemerschap is altijd aan verandering onderhevig. Stilstaan is voor geen enkele ondernemer een optie, maar tegelijkertijd zijn drastische veranderingen een risico. Van de toekomstbestendige ondernemer wordt out-of-the-box-denken gevraagd. En er wordt lef en flexibiliteit van hen verwacht. Maar hoe zorgen succesvolle ondernemers dat ze belangrijke trends tijdig aan zien komen? En hoe gaan ze hier vervolgens mee om?

VNO-NCW Rijnland nodigt u van harte uit om op 10.7.2019 deel te nemen aan een sessie met het verhaal achter twee bijzondere ondernemers en hun succesfactoren. Henk Griffioen, DGA bij That’s Lease, vertelt ons over zijn successen en uitdagingen als ondernemer en neemt ons mee in zijn visie over de toekomst van zijn bedrijf binnen een sterk veranderende branche. Vervolgens inspireert Machiel van Dooren, sociaal ondernemer en directeur bij Made Blue, ons door uit te leggen hoe hij winst én impact creëert op zijn missie om zoveel mogelijk mensen in ontwikkelingslanden toegang te geven tot schoon drinkwater.

Deze kleinschalige bijeenkomst van VNO-NCW Rijnland wordt speciaal voor ondernemers uit het Rijnland georganiseerd, maar de deur staat open voor ondernemers uit andere regio’s. Meld u nu alvast aan voor de bijeenkomst en noteer de datum in uw agenda. Het volledige programma wordt binnenkort gecommuniceerd en biedt voldoende ruimte voor een interactief gesprek met de sprekers.

Voor aanmelden en meer informatie kunt u een e-mail sturen naar rijnland@vno-ncwwest.nl

Programma

15:30: Inloop
16.00: Welkom door Martijn van Pelt, bestuurslid VNO-NCW Rijnland
16.15: Henk Griffioen: Toekomstbestendig ondernemen in de autoleasebranche
16.45: Machiel van Dooren: Sociaal ondernemen op een ondernemende manier
17.15: Afsluiting
17.30: Netwerkborrel