Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

851a9087-a501-498b-9444-25b158fe5411
Westland-Delfland: EIndejaarsbijeenkomst
Datum
16-12-2019

Tijd
16:00 - 18:30 uur

Locatie
Koppert Cress B.V.
De Poel 1
2681 MB  MONSTER

Omschrijving
De laatste weken van het jaar zijn aangebroken en traditiegetrouw organiseert VNO-NCW Westland-Delfland haar eindejaarsbijeenkomst. Dit jaar worden we ontvangen bij het gastvrije Koppert Cress.

Hoe gaan we weer gezond aan de slag in 2020? Wat moeten we dan veranderen bij onszelf, in ons bedrijf, of doen we het eigenlijk al goed?

Na een aftrap van Rob Baan in het bedrijfsrestaurant Rob & Bob van Koppert Cress, vertelt Bob Hutten van Hutten Catering over één van zijn initiatieven, de Verspillingsfabriek. Jaarlijks gooien we in Nederland voor 5 miljard euro aan voedsel weg. Een deel daarvan zijn verse groenten. Afgekeurd omdat ze te klein of misvormd zijn. De Verspillingsfabriek redt deze groenten en bereidt hier smaakvolle producten van. Dit gebeurt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Duurzaamheid in het kwadraat dus!

Guy van Liemt is de tweede spreker deze middag. Van Liemt is bedrijfseconoom en directeur Erasmus Happiness Economics Research Organisation. Als marketeer heeft hij invalshoeken purpose en geluk toegevoegd als specialisme. Hij gaat in op de vraag: Wat is nu eigenlijk het het rendement van Geluk? . Je kunt geluk gelijkstellen aan zowel genot en plezier als aan kwaliteit van leven en levensvoldoening. Steeds meer mensen en organisaties zien de invloed van geluk, welbevinden en kwaliteit van leven als een waardevolle relevante dimensie voor (organisatie)beleid. Hoe krijg je bevlogenheid, passie en inspiratie in je organisatie, bij de medewerker en bij de klant, en de belangrijke vraag: wat beteken jij voor andere mensen? 

De middag sluiten we af met de officiële ingebruikname van het bedrijfsrestaurant van Koppert Cress met daarbij een hapje en drankje. Graag tot 16 december!

Heb je interesse in deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar westland-delfland@vno-ncwwest.nl

Programma
Programma
16.00 uur Ontvangst
16.30 uur Opening door Rob Baan
16.45 uur Guy van Liemt
17.15 uur Bob Hutten Guy van Liemt
17.50 uur Officiële opening bedrijfsrestaurant Koppert Cress
18.00 uur Netwerkborrel
18.30 uur Afsluiting