Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

d866685a-1cac-400f-a3de-33f60d429bbc
West: In gesprek met VNO-NCW-voorzitter Hans de Boer
Datum
28-08-2020

Tijd
12:00 - 13:00 uur

Locatie
Vereniging VNO-NCW
Bezuidenhoutseweg 12
2594 AV  DEN HAAG

Omschrijving
Hans de Boer zet al maanden alles op alles om de schade van de coronacrisis voor ondernemers te beperken. Hij is dag en nacht in gesprek met ministers om het pakket aan steunmaatregelen zo goed mogelijk te laten aansluiten op de noden van het Nederlandse bedrijfsleven. Er is veel bereikt, maar we zijn er nog niet. De belangenbehartiging zet hij onvermoeibaar voort, ook al zit hij in de nadagen van zijn voorzitterschap.

De voorzitter van VNO-NCW staat in nauw contact met onze bestuurders in de regio, want ook op provinciaal en gemeentelijk niveau is steun voor ondernemers nodig. Input vanuit ondernemers vindt hij essentieel. Daarom organiseert VNO-NCW West op 28 augustus met hem een interactieve bijeenkomst over ondernemen in coronatijd, live en online. Je krijgt de gelegenheid Hans de Boer te vertellen hoe het met je bedrijf gaat en je wordt door hem geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen en resultaten. Je krijgt een kijkje achter de schermen van politiek Den Haag.

Aanmelden
Om het webinar goed te kunnen voorbereiden, verzoeken we je vooraf aan te geven welke vraag je aan Hans de Boer wilt stellen. Ook willen we graag weten hoe je als ondernemer omgaat met de crisis. Meld je aan via een mail naar info@vno-ncwwest.nl en vergeet niet hier de vier vragen te beantwoorden.

De bijeenkomst vindt plaats in Malietoren, Bezuidenhoutseweg 12 in Den Haag. Daar zijn vanwege corona XX plaatsen beschikbaar. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je fysiek aanwezig wilt zijn. Online is de bijeenkomst te volgen via Teams. Daarvoor ontvang je circa een week van tevoren een link.

We zijn erg benieuwd naar je vragen en ervaringen en hopen je te kunnen begroeten op 28 augustus.

Voor aanmelden of meer informatie kun je een mail sturen naar info@vno-ncwwest.nl

Programma
12.00 uur
Opening door dagvoorzitter Caroline van Reenen    
Hans de Boer blikt terug op de afgelopen maanden coronatijd

Intermezzo

12.10 uur 
Hans de Boer in gesprek met ondernemers over de toekomst

Intermezzo

12.20 uur
Hans de Boer in gesprek met ondernemers over solidariteit in coronatijd & daarna Bijzondere gast

12.30 uur
High & low Lights

12.45 uur
Afsluiting door Kim Boersma en Audrey Keukens, respectievelijk directeur en voorzitter van VNO-NCW West

13.00 uur
Einde bijeenkomst