Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

9e090f63-e5de-4ca9-a323-8ce6cb6a0158
(VOLGEBOEKT) Delft: Blockchain in de digitale transformatie
Datum
09-07-2019

Tijd
16:00 - 18:30 uur

Locatie
OGD ICT-diensten
Rotterdamseweg 380
2629 HG Delft

Omschrijving
Het internet bestaat ongeveer 30 jaar. Toch kunnen we ons een tijd zonder het internet nog amper voorstellen. De internetsnelheid wordt steeds hoger. Via het Internet of Things zijn steeds meer dingen bovendien aan elkaar gekoppeld en werken in toenemende mate autonoom. Daardoor is het belang van een veilige, digitale transactie steeds groter geworden. En hoewel Blockchain voor velen nog een nieuw begrip lijkt, bestaat het al een kleine tien jaar, onder andere als onderliggende technologie van crypto’s, zoals bitcoin.

Wat is Blockchain nu eigenlijk? Toekomstmuziek, net zoals het internet in der tijd, of iets waar we over een paar jaar allemaal gebruik van maken? VNO-NCW Delft nodigt u uit om op 9 juli 2019 in de wereld van Blockchain te duiken. Op een toegankelijke manier en aan de hand van praktijkcases wordt de technologie uitgelegd. Gastheer van de middag is OGD ICT-Diensten in Delft.
 
Als ondernemer wilt u natuurlijk op de hoogte blijven van belangrijke, technische ontwikkelingen en mag u deze bijeenkomst natuurlijk niet missen. Meld u daarom nu vast aan voor de bijeenkomst over Blockchain. Het volledige programma wordt binnenkort gecommuniceerd en biedt naast theorie ook praktijk en voldoende ruimte om die al-tijden-prangende vraag over Blockchain aan experts te stellen.

Voor vragen en aanmeldingen stuur een e-mail naar vno-ncwdelft@vno-ncwwest.nl.

Programma
15:30: Inloop
16:00: Welkom door Rein van Beers (OGD) en Joris Kleinveld (VNO-NCW Delft)
16.15: Jack Klaassen (Macaw) – Inleiding in Blockchain
16.45: Aljosja Beije (Blocklab) – Praktijkcase: Logistiek & Energie
17.15: Wilfried Hoffman (Axionomic) – Praktijkcase: Watermanagement & Food
17.45: Afsluiting door Joris Kleinveld (VNO-NCW Delft)
18.00: Netwerkborrel