Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Regio Rotterdam  >  

Skip Navigation LinksStart

Van en door ondernemers

​VNO-NCW Regio Rotterdam is dé invloedrijkste regionale netwerkorganisatie voor ondernemers. Hand in hand betekent voor ons synergie en creativiteit door samenwerking, vooral ook samenwerking tussen leden uit verschillende bedrijfstakken.

Regionieuws
WATT doe jij?

Vanaf 1 juli 2019 zijn bedrijven wettelijk verplicht te rapporteren over de energiebesparende maatregelen die ze nemen.
Kijk op www.wattjemoetweten.nl voor meer informatie en ondersteuning.

lees meer
Maandag 25 Maart 2019

​Vanaf 1 juli 2019 zijn bedrijven wettelijk verplicht te rapporteren over de energiebesparende maatregelen die ze nemen.
Kijk op www.wattjemoetweten.nl voor meer informatie en ondersteuning.
Lees verder

Regionieuws
Provincie belangrijker door klimaatakkoord

​De uitvoering van het klimaatbeleid komt ook vooral te liggen bij de provincie en het waterschap. Wat betekent dit voor ondernemers?​

lees meer
Vrijdag 22 Maart 2019
Regionieuws
Astrid Jonker nieuwe voorzitter HR Adviesraad

​Op 15 maart neemt Astrid Jonker de voorzittershamer van de HR Adviesraad VNO-NCW Rotterdam over van Peter A. H. Bakker.

lees meer
Woensdag 13 Maart 2019

​Op 15 maart neemt Astrid Jonker de voorzittershamer van de HR Adviesraad VNO-NCW Rotterdam over van Peter A. H. Bakker.

Jonker werkt als directeur Human Resources voor het Havenbedrijf Rotterdam en is al enkele jaren lid van de HR Adviesraad van VNO-NCW Rotterdam. Deze adviesraad bestuurt het HRM Expert Netwerk van de regionale ondernemersvereniging. Voorzitter Mai Elmar van VNO-NCW Rotterdam is blij met Jonkers komst: “Ik ken Astrid als een zeer vakkundig mens die zeer sociaal maatschappelijk betrokken is. Zij heeft haar sporen verdiend in vernieuwingsprocessen en houdt daarbij nadrukkelijk oog voor het menselijk kapitaal. Nu Nederland zich in een periode van grote veranderingen bevindt, ook op de arbeidsmarkt, zijn we blij met haar expertise.”

Peter Bakker neemt na de maximale zittingsperiode van 2 x 4 jaar afscheid als voorzitter HR Adviesraad VNO-NCW Rotterdam. Bakker, die jarenlange ervaring heeft in personeelsmanagement onder andere als directeur HR bij V&D en NS, richtte in 2011 het HRM Expert Netwerk van VNO-NCW Rotterdam op. Met dit netwerk gaf hij de regionale ondernemersvereniging een impuls. Hij was een van de leden van het bestuur die ervoor zorgden dat VNO-NCW Rotterdam groeide van 300 naar 500 leden. Naar het goede voorbeeld en met hulp van Bakker werd er drie jaar later ook een HRM Netwerk in de regio Amsterdam opgericht. Daarnaast werkte Bakker samen met de landelijke organisaties VNO-NCW en AWVN aan een beter functionerende arbeidsmarkt op het gebied van duurzame inzetbaarheid, demotie, agile HR en werving.

Bakker zag ook kans de leden van VNO-NCW Rotterdam te betrekken bij kunst en cultuur. Vanaf mei 2012 was hij voorzitter van de Kunst en Kultuurcommissie. Onder meer het Scapino Ballet, het Rotterdams Philharmonisch en de Kunsthal leverden een bijdrage aan de ondernemersbijeenkomsten van VNO-NCW Rotterdam.

0023ba50-3b7e-4807-8239-927db42ee14a
Nieuwe leden
Avant Business B.V.
ROTTERDAM
Eneco Zakelijk B.V.
ROTTERDAM
Social Media
Dáárom ben ik lid!
"Meer diversiteit aan leden"

Fauzia Mahomed Radja
Directeur FM Consultancy
Dáárom ben ik lid!
"Sinds 2004 ben ik lid van VNO-NCW Rotterdam. Ik bezoek niet alleen de bijeenkomsten in mijn regio, maar ook die in Den Haag en Westland."

Johan Krijgsman
DGA Waal, woningbouwer, Vlaardingen
Dáárom ben ik lid!
"Zorgpower Rotterdam is een platform waar bestuurders en directeuren uit zowel het bedrijfsleven als de zorg elkaar ontmoeten."

Joke Boonstra
Lid Raad van Bestuur Erasmus MC
Dáárom ben ik lid!
"VNO-NCW West en VNO-NCW landelijk voeren een gerichte lobby voor de belangen van directeuren-grootaandeelhouders (dga’s)."

Richard Jongste
Directeur-eigenaar Maasmond, vastgoedzorg en projectinrichting
Dáárom ben ik lid!
"’Energie, dynamiek en vooral de mensen zijn de redenen dat wij ons helemaal thuis voelen bij VNO-NCW Regio Rotterdam."

Sacha Boulogne
Partner AppStudio

 Partners

 Video

thumb eindejaarsfilm 2017 met afspeelknop.jpg
100 jaar Breeman, Partner van
VNO-NCW Regio Rotterdam