Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Regio Rotterdam  >  

Skip Navigation LinksStart

Van en door ondernemers

​VNO-NCW Rotterdam & regio Rijnmond is de invloedrijkste regionale netwerkorganisatie voor ondernemers en werkgevers. Hand in hand betekent voor ons synergie en creativiteit door samenwerking. Wij concentreren ons op onderwerpen die de stedelijke economie en het vestigingsklimaat versterken.

Regionieuws
Beschermende middelen naar de frontlinie

​Wij kregen van het Ministerie van VWS het dringende verzoek om mee te helpen met beschermende middelen die in de gehele zorg hard nodig zijn.

lees meer
Vrijdag 20 Maart 2020

Wij kregen van het Ministerie van VWS het dringende verzoek om mee te helpen met beschermende middelen die in de gehele zorg hard nodig zijn.

Nu willen wij u graag wijzen op het volgende:

• Mocht u een grote voorraad (1000+ stuks) FFP1/2/3 mondkapjes die vandaag nog in Nederland via Nederlandse bedrijven met CE-keurmerk CE 89/686/EEG beschikbaar hebben, mail dan naar Lisa Kuijs coronabescherming@vnoncw-mkb.nl
• Wij zetten alleen serieuze leads naar het inkoopteam van VWS door. Voor alle kleinere aantallen suggereren we om lokaal contact op te nemen met huisartsen of zorgorganisaties.
• Let op: voor producties die zich op dit moment nog in China bevinden, worden momenteel niet behandeld.

Regionieuws
Steun van gemeenten

​Gemeenten hebben voortvarend extra steunmaatregelen voor ondernemers genomen. VNO-NCW West voert intensief coronaoverleg met overheden, aldus voorzitter en directeur in een brief aan de leden.

lees meer
Vrijdag 20 Maart 2020

Gemeenten hebben voortvarend extra steunmaatregelen voor ondernemers genomen. VNO-NCW West voert intensief coronaoverleg met overheden, aldus voorzitter en directeur in een brief aan de leden.


Regionieuws
Een leven lang leren

​Vanaf 2020 stelt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SWZ) 48 miljoen om leren en ontwikkelen in het mkb een impuls te geven. SZW wil met deze subsidie, de SLIM-regeling, ondernemers stimuleren hun personeel mee te nemen in de visie van een leven lang leren.​​​

lees meer
Dinsdag 10 Maart 2020

​Vanaf 2020 stelt het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SWZ) 48 miljoen om leren en ontwikkelen in het mkb een impuls te geven. SZW wil met deze subsidie, de SLIM-regeling, ondernemers stimuleren hun personeel mee te nemen in de visie van een leven lang leren.​​
Lees meer​

3268afcd-6f19-4b85-9fa2-e7b5963c1c38
Nieuwe leden
Werk en Inkomen
ROTTERDAM
Avantage Automatisering BV
ROTTERDAM
Social Media
Dáárom ben ik lid!
"Zorgpower Rotterdam is een platform waar bestuurders en directeuren uit zowel het bedrijfsleven als de zorg elkaar ontmoeten."

Joke Boonstra
Lid Raad van Bestuur Erasmus MC
Dáárom ben ik lid!
"Meer diversiteit aan leden"

Fauzia Mahomed Radja
Directeur FM Consultancy
Dáárom ben ik lid!
"Sinds 2004 ben ik lid van VNO-NCW Rotterdam. Ik bezoek niet alleen de bijeenkomsten in mijn regio, maar ook die in Den Haag en Westland."

Johan Krijgsman
DGA Waal, woningbouwer, Vlaardingen
Dáárom ben ik lid!
"’Energie, dynamiek en vooral de mensen zijn de redenen dat wij ons helemaal thuis voelen bij VNO-NCW Regio Rotterdam."

Sacha Boulogne
Partner AppStudio
Dáárom ben ik lid!
"VNO-NCW West en VNO-NCW landelijk voeren een gerichte lobby voor de belangen van directeuren-grootaandeelhouders (dga’s)."

Richard Jongste
Directeur-eigenaar Maasmond, vastgoedzorg en projectinrichting

 Partners

 Video

Miljoenenontbijt Rotterdam & Regio Rijnmond