Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Delft  >  

Skip Navigation LinksStart

Ondernemers Delft
Delft is een kring van ondernemers van VNO-NCW West, ingesloten tussen Den Haag en Rotterdam. Hiermee vervult VNO-NCW Delft de verbindende schakel naar de andere regio’s. Delft is met bedrijven zoals DSM en Yes!Delft een broedplaats voor creativiteit en innovatie.
Regionieuws
Beschermende middelen naar de frontlinie

​Wij kregen van het Ministerie van VWS het dringende verzoek om mee te helpen met beschermende middelen die in de gehele zorg hard nodig zijn.

lees meer
Vrijdag 20 Maart 2020

Wij kregen van het Ministerie van VWS het dringende verzoek om mee te helpen met beschermende middelen die in de gehele zorg hard nodig zijn.

Nu willen wij u graag wijzen op het volgende:

• Mocht u een grote voorraad (1000+ stuks) FFP1/2/3 mondkapjes die vandaag nog in Nederland via Nederlandse bedrijven met CE-keurmerk CE 89/686/EEG beschikbaar hebben, mail dan naar Lisa Kuijs coronabescherming@vnoncw-mkb.nl
• Wij zetten alleen serieuze leads naar het inkoopteam van VWS door. Voor alle kleinere aantallen suggereren we om lokaal contact op te nemen met huisartsen of zorgorganisaties.
• Let op: voor producties die zich op dit moment nog in China bevinden, worden momenteel niet behandeld.

Regionieuws
​Gemeenten help ons!

​In een brief aan de gemeenten in Noord- en Zuid-Holland vragen voorzitters van VNO-NCW om extra maatregelen om bedrijven te helpen de crisis te doorstaan.

lees meer
Vrijdag 20 Maart 2020

In een brief aan de gemeenten in Noord- en Zuid-Holland vraagt voorzitter Audrey Keukens van VNO-NCW West samen met de voorzitters van de 10 regionetwerken om extra steunmaatregelen voor bedrijven om de Corona-crisis te doorstaan. Voorbeelden zijn: versneld afhandelen van aanvragen voor de bijstandsregeling, terugstorten van geïnde OZB en andere belastingen, en eerder betalen van leveranciers. Deze maatregelen zijn nodig bovenop het landelijke noodpakket.

Voor het overzicht van alle maatregelen, lees de open brief aan de gemeenteraden hier.

Het Corona-virus heeft helaas een enorme impact op ondernemers. De voorzitters van VNO-NCW West realiseren zich dat in deze crisistijd veel werk op ons af komt en dat iedereen alle zeilen bijzet om de schade te beperken. De hoeveelheid van maatregelen - van rijk, provincie en gemeente - in combinatie met de noodzakelijke zeer hoge snelheid, vraagt veel van het gemeentelijke uitvoeringsapparaat. VNO-NCW West vraagt gemeenten leiderschap te tonen en de uitvoering van de regelingen zo nodig op een andere manier te organiseren.

Regionieuws
Steun van gemeenten

​Gemeenten hebben voortvarend extra steunmaatregelen voor ondernemers genomen. VNO-NCW West voert intensief coronaoverleg met overheden, aldus voorzitter en directeur in een brief aan de leden.

lees meer
Vrijdag 20 Maart 2020

Gemeenten hebben voortvarend extra steunmaatregelen voor ondernemers genomen. VNO-NCW West voert intensief coronaoverleg met overheden, aldus voorzitter en directeur in een brief aan de leden.


f82250b9-08d3-451b-ae13-7b5e1e31b128
Agenda
Er zijn nog geen bijeenkomsten bekend voor deze regio.
Social Media
Dáárom ben ik lid!
"Het lidmaatschap van VNO-NCW Delft zet mij aan het denken omdat ik ondernemers uit andere sectoren ontmoet."

Erik van Hunnik
Eigenaar First Element

 Partner

logo Rabobank.jpg