Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Delft  >  Delft Dossier

Skip Navigation LinksDGA Delft

 
 

 DGA Delft

Op elke tweede dinsdag van de maand zijn er kleinschalige bijeenkomsten voor DGA’s of statutair -directeuren in Delft.

Waarom doen we dit?
Als eindverantwoordelijke of DGA in een commerciële organisatie is het best prettig om soortgenoten in dezelfde positie te kennen. Gewoon om eens een biertje/wijntje/frisje mee te drinken en als je elkaar wat beter kent ervaringen uit te kunnen wisselen.

Wie komen er?
Leden of potentiële leden van VNO-NCW Delft die een eigen bedrijf met personeel hebben (DGA) of directeur in loondienst zijn. De branches zijn zeer uitlopend: IT, Horeca, Bouw, Chemie, Retail, etc. We streven naar een overzichtelijke groep mensen zodat er onderling vertrouwen opgebouwd kan worden.

Wat gebeurt er?
Aan het einde van de middag van de tweede dinsdag van de maand is er een gezamenlijke bijeenkomst. De ontvangst is rond vijf uur, daarna wordt er gezorgd voor een inleiding door een spreker of een bedrijfsbezoek. Aansluitend is er ruimte voor vragen en discussie en een kleine borrel. Echte die-hards kunnen die avond eventueel met elkaar gaan eten. We vinden het geslaagd als deelnemers zich thuis voelen, anderen leren kennen en ervaringen uit kunnen wisselen.

Bent u DGA of statutair –directeur uit Delft en wilt u meer weten? Neem dan contact op met Geordie Kooiman via kooiman@vno-ncwwest.nl.

Voor meer informatie over het DGA Netwerk VNO-NCW West klik hier