Heineken, 07:15u

Miljoenenontbijt VNO-NCW Rijnland, ondernemer op de troon

Aanmelden

Het is niet (meer) mogelijk om voor dit evenement aan te melden.

Wij nodigen je van harte uit voor hét Miljoenenontbijt Rijnland.
 
Wanneer ondernemers in Rijnland de troonrede mogen uitspreken, zouden zij aandacht vragen voor de arbeidsmarkt waar het tekort aan arbeidskrachten snel toeneemt. Daarom organiseren wij het Miljoenenontbijt, op woensdag 22 september 2021, samen met Werkgevers Servicepunt Holland Rijnland (WSP HR) en stellen we daarin het thema arbeidsmarkt centraal.

Traditiegetrouw gaan we in gesprek met ondernemers, bestuurders en politici en is er ruimte tot netwerken. Stefan Groot van RaboResearch duidt de Miljoenennota in een bredere economische context. WSP HR neemt je op interactieve wijze mee in hoe collega-ondernemers de (regionale) krapte op de arbeidsmarkt met ondersteuning van het WSP HR aanpakken.

Op 22 september ben je vanaf 7.15 uur van harte welkom voor een zittend ontbijt. Om 7.50 uur trapt voorzitter Martijn van Pelt van VNO-NCW Rijnland het programma af. In verband met de RIVM-richtlijnen hebben we voor maximaal 40 gasten plaats.

Meld je daarom hier direct aan.

Corona-voorbehoud
We maken het voorbehoud dat de dan geldende RIVM-richtlijnen een fysieke bijeenkomst toestaan. Inschrijving voor de bijeenkomst op locatie vindt plaats in volgorde van binnenkomst. Je krijgt enkele dagen voor 22 september een bevestigingsmail, waarin staat of je het Miljoenenontbijt kunt bijwonen.

We zien uit naar een waardevolle bijeenkomst, een aftrap van het nieuwe parlementaire jaar in de regio, waarna je geïnspireerd door collega-ondernemers met een vernieuwde kijk je werkdag begint.

Hartelijke groet namens de organisatie,

WSP HR
Rabobank
VNO-NCW Rijnland

Miljoenenontbijt VNO-NCW Rijnland, ondernemer op de troon