Rijksmuseum Boerhaave, 07:30u

Miljoenenontbijt Rijnland

Aanmelden

Het is niet (meer) mogelijk om voor dit evenement aan te melden.

Op woensdagochtend 21 september vindt het jaarlijkse Miljoenenontbijt plaats. Wat betekenen de plannen van het kabinet voor ondernemers in onze regio? Onder leiding van onze dagvoorzitter gaan wij in gesprek met ondernemers en gasten, waarbij we natuurlijk de nieuwe kabinetsplannen uit de Miljoenennota bespreken, maar ook kijken naar de kansen in onze regio. Hoe kunnen ondernemers en de lokale en regionale overheid samen optrekken om de uitdagingen van deze tijd het hoofd te bieden, hoe spelen thema’s rond Brede Welvaart daarin een rol?
 
Leontine Treur, senior-econoom bij RaboResearch Nederland neemt ons mee in de economische voorspellingen voor het komende jaar en de kabinetsplannen van Prinsjesdag.

Dave de Heiden, Senior Belastingadviseur bij JAN© Accountants zal de fiscale highlights voor de ondernemers van Prinsjesdag behandelen. 
 
Fleur Spijker, wethouder Economische zaken van de Gemeente Leiden gaat in gesprek met ondernemers over regionale samenwerking en de kansen die zij ziet voor de brede regio, waarbij zij vanuit haar rol als wethouder, zowel lokaal alsook regionaal als bestuurder in Holland Rijnland, haar visie zal geven over de thema’s die ons bezig zullen houden.

Rijksmuseum Boerhaave
We zijn te gast op een prachtige locatie in Leiden; Rijksmuseum Boerhaave. De collecties van Rijksmuseum Boerhaave weerspiegelen vijf eeuwen wetenschapsgeschiedenis in Nederland en laten zien waar het in de wetenschap om draait: nieuwsgierigheid, lef, creativiteit en doorzettingsvermogen. De wereldbefaamde collectie verbindt de actualiteit en maatschappelijke discussies met de Grote Vragen van nu.

Interactief ontbijt 
Voordat het inhoudelijke programma van start gaat, is het mogelijk om te ontbijten en te netwerken. We verwelkomen u graag vanaf 7:30 uur.

Programma
7:30 uur Inloop met ontbijt
8:00 uur Welkom door de dagvoorzitter, Rudo Slappendel
8:10 uur Presentatie Leontine Treur, RaboResearch Nederland
8:40 uur Fiscale higlights van de Miljoenennota, Dave de Heiden
8:50 uur Wethouder Fleur Spijker & ondernemers in gesprek
9:15 uur Einde programma en mogelijkheid om te netwerken
10:00 uur Einde bijeenkomst

Aanmelding
Aanmelden kan via de aanmeldknop boven dit bericht. Heb je nog geen account? Deze is binnen 1 minuut aangemaakt. Introducés zijn van harte welkom.
 
Het Miljoenenontbijt Rijnland is een initiatief van VNO-NCW Rijnland en wordt mede mogelijk gemaakt door: 
Rabobank Leiden-Katwijk, JAN© Accountants, Interpulse, Rijksmuseum Boerhaave en mediapartners Leiden IntoBusiness en Unity.NU.

Met vriendelijke groet,

Martijn van Pelt,
Voorzitter VNO-NCW Rijnland

Miljoenenontbijt Rijnland