Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

da7bcc1b-edce-455e-bb8e-6a41e3f2dcca
Rijnland: Miljoenenontbijt
Datum
16-09-2020

Tijd
07:30 - 09:30 uur

Locatie
Rijksmuseum Boerhaave
Lange St. Agnietenstraat 10
2312 WC  LEIDEN

Omschrijving
Beste ondernemer,
 
Op woensdagochtend 16 september vindt het traditionele Miljoenenontbijt plaats. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst maken we graag samen met u de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de betekenis voor ondernemers in onze regio. Hierbij vertalen we het landelijk perspectief naar het regionale en lokale niveau.
 
Het startschot wordt gegeven door Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland. Carlijn Prins, econoom bij RaboResearch, zal daarna het woord nemen. Zij geeft haar visie op de Miljoenennota en de economische gevolgen voor u als ondernemer. Zij zullen via een livestream aanwezig zijn. Vervolgens gaan we fysiek op locatie in gesprek met twee ondernemers die hun visie presenteren voor het Rijnland in 2030. Wat is er volgens hen nodig om het ondernemersklimaat over 10 jaar op topniveau te krijgen? Twee wethouders uit de regio zullen daarna de impact van de Miljoenennota vertalen naar onze regio. Hoe herstelt het Rijnland zich de komende jaren van de intelligente lockdown en hoe draagt de visie uit de Miljoenennota daaraan bij? Waar liggen economische groeikansen voor de regio?
 
Namens VNO-NCW Rijnland, Rabobank Leiden-Katwijk, Rabobank Bollenstreek, Rijksmuseum Boerhaave, Interpulse Automatisering en Unity.nu bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, waarin beschouwing, interactie en ontspanning afgewisseld worden.
 
Vanwege de coronamaatregelen houden wij overal anderhalve meter afstand. Daarom zal het helaas niet mogelijk zijn om u allemaal op locatie te ontvangen. Hiervoor geldt in principe wie het eerst komt, die het eerst maalt. Gelukkig hebben we daarom een livestream, waardoor u het programma alsnog kunt volgen. Ook als u het nog niet ziet zitten om fysiek naar een bijeenkomst te gaan, bent u van harte welkom om digitaal in te schakelen.
 
Indien u zich heeft aangemeld om fysiek aanwezig te zijn, maar toch verhinderd bent, vragen wij u vriendelijk zich 48 uur van tevoren af te melden, zodat iemand anders uw plaats kan innemen. Anders zijn wij genoodzaakt 35 euro in rekening te brengen voor de gemaakte kosten.
 
We verwelkomen u graag vanaf 7:30 met een lekker ontbijt in Rijksmuseum Boerhaave. Het plenaire programma begint om 7:50 en om 9:30 ronden we weer af. Daarna is er nog een mogelijkheid om na te praten en te netwerken en kosteloos het museum te bezoeken.

Aanmelden
Voor meer informatie en aanmelden kunt u een mail sturen aan rijnland@vno-ncwwest.nl

Programma
7.30 uur Ontvangst met ontbijt
7.50 uur Begin plenaire deel
9.30 uur Mogelijkheid om na te praten en te netwerken en kosteloos het museum te bezoeken.
10.30 uur Einde bijeenkomst