Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

a0189652-ad1f-44c3-9bc5-3dfa834232b0
Westland-Delfland: Collegetour komt in de k(l)as
Datum
05-04-2019

Tijd
15:00 - 18:00 uur

Locatie
World Horti Center
Europa 1
2672 ZX  Naaldwijk

Omschrijving
Talent boeien en binden tijdens Kom in de Kas

Tijdens deze derde editie van de  CollegeTour van VNO-NCW Westland-Delfland inspireren we  studenten voor een toekomst in de Glastuinbouw. Aan de vooravond van Kom in de Kas is het thema van deze avond dan ook 'Kom in de K(l)as - Een Toekomst in de Glastuinbouw'. Deze editie
organiseren we samen met LTO Glastuinbouw Westland

U bent van harte uitgenodigd voor de CollegeTour Kom in de K(l)as. Tijdens deze interactieve sessie kunt u uw bedrijf vertegenwoordigen en een grote groep enthousiaste studenten ontmoeten en motiveren voor bijvoorbeeld een interessante stageplaats of (startende) baan in uw organisatie.

Kom in de Kas laat geïnteresseerden zien wat er allemaal in de Kas gebeurt. Tijdens de CollegeTour Kom in de K(l)as laten we juist zien hoe interessant en inspirerend een toekomst in de glastuinbouwsector is, en dat een carrière in onze mooie sector veel uitdaging biedt!
 
Het programma
Hoofdspreker van deze avond is Ton van Mil, CEO van Royal Brinkman,  toeleverancier, installateur en adviseur voor de glastuinbouw. Een familiebedrijf dat al 134 jaar bestaat. Sinds Ton van Mil aan het roer staat, heeft het bedrijf grote ontwikkelingen doorgemaakt, o.a. op het gebied van digitalisering, innovatie en internationalisering. Jong talent is ook in dit bedrijf hard nodig!
Naast onze keynote-spreker, krijgen nog drie jonge ondernemers het podium om te pitchen voor ondernemers en studenten. Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor vragen en discussie. De interactie tussen onderwijs, bedrijfsleven en nieuw talent moet leiden tot een enthousiasmerende en verrassende kijk op de glastuinbouwsector en een overweging van een stage of zelfs een baan bij een van de aanwezige bedrijven.

Bent u er namens uw bedrijf ook bij? Dit is uw kans om jong talent te ontmoeten en met hen in gesprek te gaan over de uitdagingen van onze sector en mogelijkheden binnen uw bedrijf.

U kunt zich aanmelden door een mail te sturen naar westland-delfland@vno-ncwwest.nl .

Heel graag tot vrijdag 5 april!