Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

76f8934e-7231-40c8-a381-6adfa871515c
RijnGouwe: Meet-Up
Datum
27-05-2020

Tijd
09:00 - 09:30 uur

Locatie
@Home

Omschrijving

Woensdag 27 mei zal mr. Margreet Bos van Bos Van Eck advocaten voor ons een presentatie verzorgen. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Margreet krijgt niet alleen veel vragen voorgelegd over de praktische invulling van de Corona-maatregelen op de werkvloer, maar ook over allerlei recente wetswijzigingen die nog niet zo bekend zijn. Margreet bespreekt de veel voorkomende vragen in haar praktijk en geeft antwoorden.

Weet jij of een werknemer er voor mag kiezen om zijn vakantie-aanvraag weer in te trekken? Wat als een werknemer aangeeft niet op kantoor te willen werken maar vanuit huis? Kan je afdwingen dat de werknemer toch naar kantoor komt? Mag je nog minderjarige vakantiekrachten inzetten? En hoe zit het met het geboorteverlof voor partners? Moet je de partner doorbetalen?

Heb jij nu al een arbeidsrechtelijke vraag voor Margreet? Mail die naar spek@vno-ncwwest.nl.  Wij sturen je vraag dan aan haar door met de vraag die op 27 mei 2020 tijdens de presentatie te beantwoorden.

Ken je andere ondernemers, HR-managers of andere instanties en geïnteresseerden die ook willen aanhaken? Zij zijn van harte welkom. Stuur een mail naar spek@vno-ncwwest.nl.

Blijf fit en gezond. We zien je graag op de koffie.

Voor meer informatie of aanmelden kan een mail gestuurd worden aan spek@vno-ncwwest.nl