Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

ff4216b5-e63d-4d4e-88ba-cb268eb7bb35
OUD Hero Festival: Global Challenges | Dutch Solutions
Datum
11-04-2019

Tijd
12:30 - 19:30 uur

Locatie
Schiecentrale te Rotterdam

Omschrijving
Op donderdag 11 april 2019 vindt de tweede editie van het HeroFestival, seeded by HortiHeroes en fueled by Rotterdam Food Cluster en VNO-NCW Westland-Delfland, plaats. Hét moment waar koplopers, innovators, overheid, kennisinstellingen, startups, intrapreneurs en investeerders uit de Food & Flower Industry het lef tonen om met andere sectoren en talent van buitenaf in actie komen voor globale uitdagingen.

Op de HeroStage in de Schiecentrale te Rotterdam staan uiteraard verschillende topsprekers. Chief Evangelist Ynzo van Zanten van Tony’s Chocolonely deelt zijn verhaal. En de overige sprekers? Die zullen we de komende weken aankondigen. Katja Berkhout, International Director StartupDelta neemt jullie mee door het programma en gaat ervoor zorgen dat de kennis en het netwerk van alle aanwezigen wordt ingezet om innovaties te versnellen.

Daarnaast pitchen de jonge helden uit de HortiHeroes Academy Class of 2018 en 2019 over het traject dat ze respectievelijk in 12 en 3 maanden hebben doorlopen. Zij delen wat het hen persoonlijk en hun organisaties heeft gebracht. Verder delen startups, scale-ups en experts vanuit het hele ecosysteem hun innovaties en expertise om de koppositie van de Nederlandse Food & Flower Industry te behouden en slim in te zetten voor een #happy #healthy #hungerfree world. Op de Innovatie Markt kunt u op informele wijze met deze helden en experts in contact komen.

Let’s innovate faster together. Join us in our mission:
“Zero Hunger in a Liveable World by 2030”


Klik hier voor meer informatie en aanmelden.
 

Programma
12.30 - 19.30  Innovatie Markt: startup helden

13.00 uur Opening door host Katja Berkhout, HortiHeroes, Rotterdam Food Cluster & VNO-NCW Westland-Delfland
13.30 uur Keynotes door o.a: Ynzo van Zanten - Chief Evangelist Tony’s Chocolonely | Czander Dubbeld - Intrapreneur Lely | Rob Baan - Owner Koppert Cress
16:00 uur Pitch time met de HortiHeroes Academy talenten 2018 en 2019
18.00 uur HeroFestival network drinks op de Innovatie Markt
19.30 uur Einde bijeenkomst

Meer sprekers en programma-onderdelen worden de komende weken aangekondigd.