Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

a81fd7f6-41b3-4905-bbb0-009fac20049e
Bereikbaar Haaglanden: Kennissessie duurzame mobiliteit en klimaatakkoord
Datum
26-04-2019

Tijd
09:45 - 12:15 uur

Locatie
Kalisvaart Technisch Beheer
Zilverstraat 126
2544 EL  DEN HAAG

Omschrijving
Het Klimaatakkoord is “hot news’ en dat komt niet alleen omdat het gaat over de opwarming van de aarde. Samen staan we aan de lat voor 50% minder CO2 uitstoot in 2030 (t.o.v. 1990). Een belangrijk onderdeel in het Klimaatakkoord is de verduurzaming van mobiliteit. Wat komt daar bij kijken, welke stappen kan u zetten en hoe gaan andere organisaties en werkgevers in de regio ermee om?

Mede namens het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de gastheer van de ochtend, Kalisvaart Technisch Beheer BV, nodigen wij u uit voor een kennissessie over duurzame mobiliteit in het kader van het klimaatakkoord. Gwenda Zuurbier geeft namens het ministerie een toelichting op de plannen en hoe het ministerie werkgevers bij de aanpak wil betrekken. Zo wordt concreet gesproken over een wettelijke norm voor de reductie van CO2 door bedrijven. Leo Kalisvaart legt uit hoe zijn organisatie hierop inhaakt. Tijdens de sessie is er volop ruimte voor discussie en het delen van cases en best practices. Omdat het een verdiepingssessie is, houden we deze kleinschalig en is er dus beperkt plaats om deel te nemen.

Is uw organisatie geïnteresseerd in de mogelijkheden van duurzame mobiliteit? Wilt u kennis ontvangen en/of delen? Bent u er al mee bezig en wilt u verder geïnspireerd worden? Meld u dan snel aan via mobiliteitsmakelaar@vno-ncwwest.nl en praat mee op 26 april aanstaande.
 

Programma
9.45 uur Inloop
10.00 uur Begin bijeenkomst
12.15 uur Einde bijeenkomst