Discussieclub

De leden van de discussieclub vinden het leuk om belangrijke thema’s, buiten de eigen dagelijkse praktijk, te bespreken en te beschouwen met een interessante spreker, gericht op verbreding en inspiratie.

We zijn te gast bij een van de leden thuis, of bij het bedrijf van de ondernemer. Dit schept een vertrouwelijke sfeer, ook doordat een aantal leden elkaar al lang kennen of zelfs bevriend zijn. De discussieclub komt 4 tot 6 keer per jaar bij elkaar en kent een vaste samenstelling van zo’n 25 leden, waarvan zeker 15 deelnemers bij iedere bijeenkomst zijn. Onze groep staat altijd open voor nieuwe deelnemers en introducées.

We richten ons op ondernemerschap en zijn gefocust op verbreding en inspiratie. We nodigen bevlogen sprekers uit die de verbinding met ondernemerschap kunnen leggen en de deelnemers uitdagen tot reflectie. De discussieclub vormt een ervaren groep met veel kennis en een netwerk, dat openstaat voor een goed gesprek. Dit biedt verrijking voor ervaren ondernemers en leerstof voor jongere ondernemers. Heb je belangstelling om deel te nemen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met Jerry Moerman via moerman@vno-ncwwest.nl.