Leden of potentiële leden van VNO-NCW West die een eigen bedrijf met personeel hebben (DGA) of directeur in loondienst zijn, zijn van harte welkom. De branches zijn zeer uitlopend: IT, Horeca, Bouw, Chemie, Retail, etc… We streven naar een overzichtelijke groep mensen zodat er onderling vertrouwen opgebouwd kan worden.

Aan het einde van de middag van de tweede dinsdag van de maand is er een gezamenlijke bijeenkomst. De ontvangst is rond vijf uur, daarna wordt er gezorgd voor een inleiding door een spreker of een bedrijfsbezoek. Aansluitend is er ruimte voor vragen en discussie en een kleine borrel. We vinden het geslaagd als deelnemers zich thuis voelen, anderen leren kennen en ervaringen uit kunnen wisselen.

Naast deze maandelijkse bijeenkomsten kun je je ook aanmelden voor een ondernemerstafel met 4 à 5 collega’s uit VNO-NCW West. Het onderwerp bepaal je dan zelf en bespreek je een aantal keer per jaar tijdens een etentje.

Heb je zelf een mooi verhaal dat je wilt delen of zie je de andere DGA’s graag een keer op jouw locatie of heb je een leuke spreker, laat het weten, dan zetten we dat op de jaarkalender.

Waar houden we ons vanuit VNO-NCW West DGA Netwerk Delft bestuur nog meer mee bezig?

  • Jaarlijks organiseren we samen met VNO-NCW een buitenlandreis. India, China stonden eerder op het programma. UAE dit jaar en als het meezit volgt Japan.
  • Jaarlijks spreken we ook af met Jong Management tijdens een BBQ of hamburgersessie.
  • Drie keer per jaar wordt een drieluik georganiseerd voor een breder publiek over een maatschappelijk thema.
  • We onderhouden contact met de gemeente en nodigen hen jaarlijks uit voor onze DGA Netwerk Delft bijeenkomst.
  • Daarnaast wordt vanuit het bestuur jaarlijks gewerkt aan een lobbydocument en manifest voor verbetering van het ondernemersklimaat in Delft.