Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Regio Rotterdam  >  Doelgroepnetwerk

Skip Navigation Linkshrm expert netwerk

 
 

 

De bijeenkomsten van het HRM Expert Netwerk zijn een ontmoetingsplek voor directeuren HR en onderne​mers.
Aan de hand van succesvolle en innovatieve praktijkvoorbeelden wordt van gedachten gewisseld over mogelijke toepassingen in de eigen onderneming. De leden wisselen kennis en ervaring uit en inspireren elkaar.


'Ondernemers worden met veel én complexe vraag­stukken geconfronteerd. Ontgroening, vergrijzing, waar halen we straks goede mensen vandaan bij krapte op de arbeidsmarkt? Hoe maken we diversiteit meet­baar? Waarom is interne promotie de hoeksteen van ons bedrijf? Hoe reageren wij op de snelle veranderingen met een Agile HR-aanpak? Deze en soortgelijke vragen waren het afgelopen jaar onder­werp van gesprek tijdens de bijeenkomsten. Nieuwe innovatieve ontwikkelingen op HR-gebied bij SHV, Mammoet en Eneco passeerden de revue. Inspirerende sprekers, een grote opkomst en een intensieve deling van kennis en ervaring waren het resultaat. Ook worden concrete afspraken gemaakt om problemen gezamenlijk aan te pakken. Daarom heeft VNO-NCW Regio Rotterdam het Expert Netwerk Human Resources Management (HRM) opgericht.
Peter A.H. Bakker, initiatiefnemer en voorzitter HRM Expert Netwerk, directeur Bakker Consultancy.

HRM Expert Netwerk Rotterdam
Het HRM Expert Netwerk organiseert minimaal twee inspirerende bijeenkomsten per jaar met wisselende thema’s, die gebaseerd zijn op de actuele dynamiek.

Meer informatie?
Tessa Langerijs, regiomanager VNO-NCW Regio Rotterdam, langerijs@vno-ncwwest.nl, 06 30 38 74 55. 

Groepsfoto Raad v Advies LR-2.jpg
 Leden Adviesraad HRM Expert Netwerk Rotterdam

 

VNO-NCW-West_Banner_staand_HRM-Expert-Netwerk 200px breed.jpg