Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Regio Rotterdam  >  Doelgroepnetwerk

Skip Navigation Linksbouwpower

 
 

 

Ondernemers in de bouw versterken elkaar in Bouwpower om ook in de toekomst aansprekende projecten te realiseren. Zo lobbyen we voor Feyenoord XL.

In Rotterdam wordt een grote bevolkingsgroei verwacht. Dit betekent dat we een grote opgave van verstedelijking hebben wat betreft woningbouw, mobiliteit en energie. Dit betekent ook een grote onderhoudsopgave voor onder meer de woningbouwmarkt. De uitdaging is om de woningen betaalbaar te houden. Bouwpower brengt dit in kaart.

Nederland heeft een matige score in duurzaamheid van het bestaande vastgoed. Hier ligt ook meteen een kans. Door goede proposities uit verschillende sectoren, zoals bouw, architectuur, projectontwikkeling en financiering, kan werk worden gemaakt van het verduurzamen van gebouwen. De Rotterdammer moet er wel de meerwaarde van kunnen inzien. Als dit lukt, draagt Nederland substantieel bij aan de gewenste CO2-vermindering van Kyoto en het Klimaatakkoord van Parijs. Tegelijkertijd levert het de bouw- en vastgoedsector voor jaren werk.

Voorzitter Bouwpower: Hamit Karakus:
’Verschillende bijeenkomsten en vergaderingen worden georganiseerd om onder meer over arbeidsmarkt, innovatie en uitdagingen in de bouwsector te praten. Hier worden verwachtingen, problemen en oplossingen gedeeld. Dat doen we als Bouwpower in het Rotterdamse en omgeving actief. Daardoor kunnen er betere beslissingen worden genomen in Rijnmond en is er ook de beste ruimte voor ondernemen.’ 

Bouwpower Rotterdam
Bouwpower organiseert minimaal twee inspirerende bijeenkomsten per jaar met wisselende thema’s, die gebaseerd zijn op de actuele dynamiek in de regio. 

Meer informatie?
Tessa Langerijs, regiomanager VNO-NCW Regio Rotterdam, langerijs@vno-ncwwest.nl, 06 30 38 74 55.

 

Bouwpower Rechthoek 200px breed.jpg