Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Rijngouwe  >  

Skip Navigation LinksStart

Ondernemers RijnGouwe

​De ondernemers van VNO-NCW RijnGouwe zijn directeuren en eigenaren van bedrijven in de regio Gouda. Ook invloedrijke beslissers van publieke instellingen zijn lid. De leden ontmoeten elkaar tijdens bijeenkomsten, inspireren elkaar en doen zaken. Dit alles ter versterking van het bedrijfsleven in RijnGouwe.

Regionieuws
'Vereniging op dit moment essentieel'

​"Op basis van jullie input zijn wij dagelijks in gesprek met gemeenten, provincies en het Rijk om alle maatregelen aan te scherpen, te verfijnen en alle details in te vullen." Bekijk de videoboodschap van voorzitter Audrey Keukens (1:57).​

lees meer
Donderdag 7 Mei 2020

​"Op basis van jullie input zijn wij dagelijks in gesprek met gemeenten, provincies en het Rijk om alle maatregelen aan te scherpen, te verfijnen en alle details in te vullen." Bekijk de videoboodschap​ van voorzitter Audrey Keukens (1:57).​

Regionieuws
NLWerktDoor matcht vraag en aanbod

​Het platform NLWerktDoor verbindt vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in coronatijd. In sommige sectoren is veel uitval van productie en diensten, terwijl andere werkgevers staan te springen om personeel. NLWerktDoor maakt snelle matches tussen ondernemers en werkzoekenden. 

lees meer
Vrijdag 24 April 2020

​Donderdag 23 april is het platform NLWerktDoor gelanceerd door VNO-NCW en MKB Nederland, gemeenten, UWV, vakbonden en de landelijke overheid. Via het platform verbinden we vraag en aanbod op de arbeidsmarkt in coronatijd. In sommige sectoren is namelijk veel uitval van productie en diensten, maar andere werkgevers staan te springen om personeel. NLWerktDoor maakt snelle matches in de regio mogelijk, om mensen tijdens deze crisis aan het werk te helpen en te houden en sectoren van voldoende personeel te voorzien.

Werkgevers kunnen met hun vraag naar personeel of hun aanbod voor andere ondernemers naar het platform www.NLwerktdoor.nl gaan. Vandaar worden de aanvragen doorgeleid naar de meest geschikte partij, vaak een Werkgeversservicepunt in de regio waarin publiek en private bemiddelaars samenwerken. Daarnaast brengt NLWerktDoor​ bestaande regionale en sectorale corona-initiatieven op één plaats samen zodat werkgevers die rechtstreeks kunnen benaderen. NLWerktDoor is een initiatief van de samenwerkende partijen in Perspectief op Werk.

Bekijk de website van NLWerktDoor​

NLWerktDoor is een initiatief van de samenwerkende partijen in Perspectief op Werk​: VNO-NCW, MKB Nederland, LTO Nederland, VNG, G4, G40, UWV, CNV, FNV, MBO-Raad, Ministerie OCW en Ministerie SZW. In Perspectief op Werk staat optimale samenwerking op de arbeidsmarkt centraal. Met als doel dat iedereen op een plezierige manier kan werken, ook mensen met grotere afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees het persbericht​ van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Regionieuws
Beschermende middelen naar de frontlinie

​Wij kregen van het Ministerie van VWS het dringende verzoek om mee te helpen met beschermende middelen die in de gehele zorg hard nodig zijn.

lees meer
Vrijdag 20 Maart 2020

Wij kregen van het Ministerie van VWS het dringende verzoek om mee te helpen met beschermende middelen die in de gehele zorg hard nodig zijn.

Nu willen wij u graag wijzen op het volgende:

• Mocht u een grote voorraad (1000+ stuks) FFP1/2/3 mondkapjes die vandaag nog in Nederland via Nederlandse bedrijven met CE-keurmerk CE 89/686/EEG beschikbaar hebben, mail dan naar Lisa Kuijs coronabescherming@vnoncw-mkb.nl
• Wij zetten alleen serieuze leads naar het inkoopteam van VWS door. Voor alle kleinere aantallen suggereren we om lokaal contact op te nemen met huisartsen of zorgorganisaties.
• Let op: voor producties die zich op dit moment nog in China bevinden, worden momenteel niet behandeld.

ccd47512-b592-46b4-9dcd-140461944fd2
Nieuwe leden
Croda Europe
GOUDA
Cyclus N.V.
MOORDRECHT
Social Media
Dáárom ben ik lid!
"De toegevoegde waarde is dat ik met ondernemers kan sparren over waar je als ondernemer tegenaan loopt."

Elly de Knikker
Directeur-eigenaar reclame- en communicatiebureau Graficelly, gevestigd in Reeuwijk
Dáárom ben ik lid!
"Voor ons als Rabobank zijn vooral de netwerkfunctie en de sociale contacten in VNO-NCW-verband belangrijk."

Hans Telkamp
Directeur commercie van Rabobank Gouwestreek
Dáárom ben ik lid!
"Na afloop van een bijeenkomst van VNO-NCW ga ik altijd de deur uit met het gevoel er iets van te hebben opgestoken."

Henry van den Berg
Adviseur/Partner Beekink Installatieadviseurs
Dáárom ben ik lid!
"Het lidmaatschap is voor mij en voor Unica belangrijk vooral vanwege de lobbykracht"

Ton van der Ham
Regiomanager Unica West en bedrijfsleider projectenbedrijf Bodegraven

 Video

Miljoenenontbijt RijnGouwe

 

​​​​​