Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Regionetwerk  >  Metropool Amsterdam  >  AEB

Skip Navigation LinksAmsterdam Economic Board

 
 

 Werken aan een slimme, groene en gezonde Metropool van de toekomst

De Amsterdam Economic Board heeft de ambitie om de circulaire (van lineair naar circulair), digitale (naar een verantwoorde datagedreven maatschappij) en energie (van fossiel naar schoon) transitie te versnellen met als doel een slimme, groene en gezonde Metropoolregio Amsterdam (MRA) voor alle inwoners.

•    Slim: innovatief, benutten ieders talenten, voorlopers in nieuwe toepassingen, open en divers
•    Groen: schone energie, groene leefomgeving, geen afval
•    Gezond: schone lucht, leefkwaliteit, regie over eigen gezondheid

De Board werkt samen met bedrijven, kennisinstellingen en overheden aan zes grootstedelijke uitdagingen om deze grote systeem veranderingen te realiseren: Circulaire Economie, Energie, Mobiliteit, Digitale Connectiviteit, Gezondheid en Talent voor de Toekomst. Dat doet ze door ecosystemen te bouwen, het signaleren van innovatieve kansen, het aanjagen & mobiliseren van netwerken en het aanbieden van data gedreven inzichten.

VNO-NCW Metropool Amsterdam (MRA) maakt deel uit van de Board, werkt nauw samen met de Board om het vestigingsklimaat te verbeteren, en gezamenlijk in te zetten op een slimme, groene gezonde MRA nu en in de toekomst. Leden van VNO NCW kunnen altijd deelnemen aan de initiatieven die opgestart worden, lees hoe ook u kunt meedoen.

Leden van VNO NCW en MKB NL zijn van harte welkom bij bijeenkomsten van de Board.

Voor meer informatie : www.amsterdameconomicboard.com

 

​​AEB (1).png