ledenmagazine West.

2022

2021

2015

MAGAZINE WEST.

West. is een van de belangrijkste communicatiemiddelen van VNO-NCW West. Het verschijnt zes keer per jaar in de vorm van een magazine en minimaal zes keer per jaar in de vorm van een digitale nieuwsbrief. Het medium biedt ondernemers, beleidsmakers, politici en journalisten informatie over actuele ontwikkelingen in het bedrijfsleven in Noord- en Zuid-Holland. West. is gezaghebbend en spraakmakend.

Klik op een jaartal hiernaast om de covers te bekijken van dat jaar.
Door erop te klikken, kunt u via de link ‘open magazine’ het magazine online lezen.

Inspirerende ondernemersvlog
Marc van der Heijden was met plezier verhuizer in loondienst, maar had onvoldoende ruimte om de wereld te verbeteren. Hij wil bijdragen aan afval loze steden en startte twee bedrijven: TRIBOO en EverUse. Slaat zijn circulaire product aan? Aan zijn bevlogenheid licht het niet. Laat je meesleuren in zijn enthousiasme en bekijk de vlog.
En/of lees het interview hier.

Abonneren
Leden en relaties van VNO-NCW West ontvangen West. automatisch. Voor niet-leden bedraagt de abonnementsprijs € 35 (excl. BTW) per jaar. U ontvangt dan jaarlijks zes nummers.

Ik wil graag eenmalig een gedrukt exemplaar
Ik wil een abonnement

Adverteren
Multimediaal adverteren in West. vergroot en intensiveert de contactmomenten met uw doelgroep door diverse digitale technieken als foto’s, filmpjes en banners. Momenteel heeft West. een bereik van 9.000 ondernemers (meeleesfactor 3) in print, nog eens 3.500 nieuwsbriefabonnees en 9.500 pageviews. Hierdoor ligt het resultaat van het adverteren zeer hoog. Klik hier voor de tarieven.

Voor samenwerkingspartners heeft VNO-NCW West een speciaal aanbod. Wilt u uw informatie in het hart van ons blad, klik dan hier voor de tarieven.

​ Heeft u interesse in zowel in print als online adverteren? Neem dan contact op met:

Bart Tiemens (media adviseur)
T  06-51345870
bt.media@live.nl