Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
/NieuwsFoto/150529%20Taskforce%20aanbesteden.jpg
Taskforce vergroot kansen voor ondernemers Aanbesteden
Datum: 26-05-2015

Vanuit het Bestuurlijk Overleg Economische Zaken (BOEZ) is onlangs de Taskforce Aanbesteden geïnstalleerd. Het BOEZ is een overleg tussen de gemeente Den Haag onder voorzitterschap van wethouder Karsten Klein en de bestuurders van de koepels VNO-NCW Den Haag en MKB Den Haag. De Taskforce heeft als doelstelling om de kansen voor Haagse en regionale ondernemers te vergroten om mee te dingen naar aanbestedingen van de Gemeente Den Haag. Daarna buigt de Taskforce zich ook over innovatief aanbesteden, duurzaam aanbesteden en social return. Dit wil zij onder andere realiseren door middel van een goede informatievoorziening via de websites, het organiseren van kennisintensieve bijeenkomsten en het vaststellen van jaarlijkse doelstellingen.


De doelstellingen voor 2015 bestaan uit de realisatie van een gebruikersvriendelijke website, het informeren over het gemeentelijk aanbestedingsbeleid, een effectief werkend klachtenloket en kennisdeling via verschillende bijeenkomsten. De Taskforce rapporteert aan het BOEZ en bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeente Den Haag, VNO-NCW Den Haag en MKB Den Haag. Voor vragen over de Taskforce kunt u contact opnemen via het emailadres Taskforce.Aanbesteden@denhaag.nl .

 

Voor informatie over gemeentelijke aanbestedingen kunt u terecht op http://www.denhaag.nl/home/bedrijven-en-instellingen/actueel/gemeentelijke-aanbestedingen.htm.

 

Bijlagen
Deel artikel