Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
https://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/200323%20Webinar%20Rotterdam.jpg
Webinar coronavirus Schouten Zekerheid
Datum: 24-03-2020
Het coronavirus heeft een flinke impact op de continuïteit van bijna alle bedrijven. Van leveranciers die niet tijdig kunnen leveren en medewerkers die ziek worden, tot liquiditeitsproblemen en risico's bij thuiswerken. Wat betekent het coronavirus voor uw onderneming? Met welke risico's moet u rekening houden? In hoeverre worden deze risico's gedekt door uw verzekeringen? En wat kunt u doen om de gevolgen van deze crisis te beperken?

Op maandag 23 maart jl. heeft iedereen kunnen deelnemen aan de webinar 'het coronavirus en uw bedrijfscontinuïteit​, georganiseerd door Schouten Zekerheid. We hopen erop dat deze sessie verhelderend voor u is geweest en dat uw vragen over uw persooneelskrediet - en schaderisico's zijn beantwoord. Heeft u het webinar niet live kunnen bijwonen of wilt u het nogmaals in alle rust terugkijken? Via deze link kunt u het webinar bekijken. 

Heeft u nog vragen over de inhoud van het webinar of wilt u meer weten over het coronavirus en de impact op uw bedrijfscontinuiteit? U kunt altijd contact opnemen, wij helpen graag!

Lees & download de whitepaper van de webinar hier​
Bijlagen
Deel artikel