Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
/IntroFoto/Foto%20intro%20Discussieclubs.jpg
Discussieclubs
Datum: 03-07-2014

​VNO-NCW West kent drie kleine discussieclubs, twee in Den Haag en één in Amsterdam. Iedere club telt circa veertig leden. Bijzonder is dat de bijeenkomsten plaatsvinden bij een van de leden thuis. Door de huiselijke omgeving ontstaat een vertrouwelijke sfeer en leren leden elkaar goed kennen. Zo ontstaan unieke relaties.

De leden komen enkele keren per jaar bijeen om te praten over maatschappelijke actualiteiten, zoals de participatiesamenleving, de geopolitieke verhoudingen in de wereld en de gevolgen van het plaats- en tijd onafhankelijke werken. Vaak geeft een deskundig spreker zijn visie op een thema of ontwikkeling, waarna een levendige discussie volgt. Maar ook een diner in een restaurant waar je kunt ervaren hoe het is blind te zijn, heeft op het programma gestaan.

Wist u dat Rud Kuiper zeer onder de indruk was van de spreker die bijna iedere dag een marathon tegen kanker liep? Dat Paul Weeink al 32 jaar lid is van de Haagse discussieclub I? En dat de leden van de Amsterdamse discussieclub van Irma van der Vorst zijn gaan eten zonder dat zij een hand voor ogen zagen?

Maak kennis met de drie voorzitters in drie korte interviews.
Paul Weeink, voorzitter discussieclub I
Rud Kuiper, voorzitter discussieclub II
Irma van der Vorst, voorzitter discussieclub VNO-NCW Amsterdam

Bijlagen
Deel artikel