Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Nieuws

Nieuws

Machtigingen beherenMachtigingen beheren
https://www.vno-ncwwest.nl/NieuwsFoto/190725%20Nieuwe%20helden%20710x486.jpg
Rotterdamse ondernemers- prijs
Datum: 24-07-2019

​VNO NCW West en stichting Rotterdamse Ondernemersprijs bundelen hun krachten en gaan een samenwerking aan.
De Nieuwe Heldenprijs, afgelopen 4 jaar door VNO NCW Rotterdam georganiseerd, wordt ondergebracht bij de stichting Rotterdamse Ondernemersprijs die de gelijknamige ondernemersprijs organiseert. VNO NCW Rotterdam treedt als partner toe tot de Rotterdamse Ondernemersprijs en neemt daarnaast zitting in de jury van de Nieuwe Heldenprijs.

Op maandag 18 november bent u van harte welkom om de bekendmaking van de winnaars van beide prijzen bij te wonen. De uitreiking vindt plaats in Poppodium Annabel en aanmelden kan hier.

Wil u niet alleen de uitreiking bijwonen, maar wilt u deelnemen aan de ondernemersprijzen? Dat kan! Hieronder lichten we de twee prijzen nog even toe. Let op: aanmelden kan tot 23 augustus.

De Nieuwe Heldenprijs
De jury zoekt Nieuwe Helden. Ondernemers die innoveren en daarmee een positieve impact hebben op een maatschappelijk relevant thema. Bijvoorbeeld op inclusief, circulair of duurzaam vlak. Heeft u een geweldig project, product of dienst en maakt u de samenleving een beetje beter? Neem dan deel aan de Nieuwe Heldenprijs. Meer informatie: klik hier.

Rotterdamse Ondernemersprijs
Deze prijs vertelt het verhaal van goed ondernemerschap. Het verhaal achter de ondernemer, over gemaakte keuzes, getoond lef en behaalde resultaten. Omdat dat verhaal anderen inspireert en omdat goed ondernemerschap gevierd mag worden. Bent u die grensverleggende ondernemer die de jury zoekt? Neem dan deel! Meer informatie: klik hier.

Waarom deelnemen?
Deelnemen aan een ondernemersprijs doet iets met uw héle bedrijf; het brengt company pride en aantrekkingskracht. Hans Scheffer, mede-oprichter Helloprint (winnaar ROP 2018) herkent dat maar al te goed: “De ondernemersprijs is een prachtige kapstok voor zowel ons internationale, als ons Rotterdamse team, om nog gemotiveerder aan de slag te gaan. Ook in het aantrekken van talent naar ons bedrijf is de ROP een mooie uiting om de professionaliteit van onze onderneming te laten zien. Geweldig om deze prijs te winnen in de stad waar je van houdt. Op naar verdere groei!”

Maar ondernemers uit de regio Rotterdam staan toch bekend om hun bescheidenheid en nuchterheid?! Harald Swinkels, oprichter NLE (winnaar ROP 2014) zegt daarover: “De huidige tijd vraagt van een ondernemer dat je aan je klanten, medewerkers en handelspartners vertelt wat je doet, waarom je dat doet en ook hoe goed je dat doet. Zodat al deze partijen écht betrokken raken bij je onderneming. Dat draagt bij aan je succes en is niet onbescheiden, het getuigt van slim ondernemerschap.”

Bijlagen
Laatste Nieuws
03-07-2020
Deel artikel