16:15u

Webinar gemeenten Noord-Holland

Online

Aanmelden

Het is niet (meer) mogelijk om voor dit evenement aan te melden.

De gemeenteraadsverkiezingen staan voor de deur. Een belangrijk moment voor kandidaat raadsleden en voor ondernemers. Daarom gaan wij graag met u in gesprek. Niet alleen nu tijdens de campagneperiode, maar juist ook gedurende de komende raadsperiode.

Bouwend Nederland, Transport en Logistiek Nederland, evofenedex, Metaalunie en VNO-NCW West organiseren samen op dinsdag 1 maart 2022 van 16.15 tot 17.00 uur hét webinar voor kandidaat-raadsleden uit gemeenten in Noord-Holland. Ondernemers zijn van harte welkom.

Tijdens het webinar staan belangrijke thema’s centraal zoals de inrichting van ruimte en leefomgeving, stadsdistributie en mobiliteit, energietransitie en de herstelagenda economie. Elk thema wordt ingeleid door een ondernemer uit de regio. U bent van harte uitgenodigd om onder professionele begeleiding van gespreksleider Servaz van Berkum en aan de hand van een aantal stellingen met elkaar van gedachten te wisselen over deze thema’s. Meld u zo snel mogelijk aan, kijk en luister én doe mee!

Alvast bedankt voor uw aanmelding en deelname en wij zien uit naar een boeiende dialoog op dinsdag 1 maart!

Meld u hier aan.

#GR2022