Houweling International bv, 15:30u

Oostland: Verbouwen voor de toekomst

Aanmelden

Het is niet (meer) mogelijk om voor dit evenement aan te melden.

Hoe maak jij je bedrijf klaar voor de toekomst? Waar investeer je in en waarin niet? Laat je inspireren door de ervaringen van andere ondernemers met het verduurzamen van hun bedrijf en omgeving.

Tijdens het bedrijfsbezoek bij Houweling International in Bleiswijk gaan we op onderzoek uit naar die duurzame investeringen. De ontvangst is om 15.30 uur. Om 16.00 uur zal Gijs van der Helm, voorzitter van VNO-NCW Oostland, de bijeenkomst openen en toelichten hoe VNO-NCW Oostland inspeelt op duurzame ontwikkelingen in de regio. Marc Houweling, directeur-grootaandeelhouder van Houweling International, vertelt daarna over de transities op zijn bedrijfslocatie. Hij heeft onder meer een recyclestraat voor industriële verpakkingen gerealiseerd; een prestatie van formaat want lang niet alle stakeholders werkten mee. Jan-Willem van den Beukel, wethouder Lansingerland, zal uitleggen hoe de gemeente de ontwikkeling naar toekomstbestendige bedrijven en bedrijventerreinen stimuleert.

Na de sprekers volgt een exclusieve rondleiding door het bedrijf van Marc Houweling, lid van VNO-NCW Oostland en groene groeier. Een voorproefje krijg je in deze video (3.38)
Tijdens de bijeenkomst zal Gijs van der Helm een nieuw duurzaamheidsinitiatief presenteren. Wat dit inhoudt is een verrassing, maar we kunnen garanderen dat het voor alle VNO-NCW-leden meer dan de moeite waard is.
 
Vanaf 17.30 uur hebben we een borrel en is er tijd om uitgebreid na te praten en ideeën uit te wisselen. 

Wij zien jullie graag op 28 oktober om 16.00 uur @Houweling International.

Hartelijke groet,
namens het bestuur van VNO-NCW Oostland,

Nina Hoogerbrugge, bestuurslid
Monique Spek, verenigingsmanager

Oostland: Verbouwen voor de toekomst