VanderHelm Bedrijven, 16:00u

Oostland: Leiderschap door de jaren heen met Kees Jansma en Jan Dirk Stouten

Aanmelden

Het is niet (meer) mogelijk om voor dit evenement aan te melden.

Kees Jansma maakte als journalist coaches en spelers als Rinus Michels en Johan Cruijff van dichtbij mee. Nog inniger was zijn band met de bondscoaches Marco van Basten, Bert van Marwijk en Louis van Gaal. Toen zij verantwoordelijk waren voor het Nederlands elftal was Jansma perschef en zag hij hoe ze leiding gaven en spelers motiveerden. Zeker in de sport spelen emoties een rol en hebben emoties invloed op de manier waarop mensen met elkaar omgaan. Dat laatste is actueler dan ooit nu er in de media volop gediscussieerd wordt over wat in dat kader wel en niet meer kan. Voorbeelden te over met DWDD en Studio Sport waar de manier van managen zorgde voor rellen van nationaal formaat.Onder meer daarover gaat Jan Dirk Stouten in gesprek met Jansma die natuurlijk ook anekdotes deelt over zijn leven in de voetballerij.

Samenwerking
Het is voor het eerst dat VNO-NCW Oostland, Ondernemend Lansingerland (OL) en Ondernemersvereniging Pijnacker-Nootdorp (OVPN) een gezamenlijke (netwerk)bijeenkomst organiseren. Met deze samenwerking proberen wij onze leden een extra interessant programma aan te bieden en in contact te laten komen met leden van de andere netwerken. 

Programma
16:00 uur Inloop, koffie en thee
16:30 uur Start inhoudelijk programma 
17:30 uur Einde programma en start netwerkborrel 
18:30 uur Einde borrel

Aanmelden
Zet donderdag 2 november in je agenda en meld je aan via deze link. Als je je aanmeldt, gaan we ervan uit dat je komt!

Parkeren
Er zijn een (beperkt aantal) parkeerplekken beschikbaar op het parkeerterrein bij VanderHelm Bedrijven. Wij adviseren iedereen die de mogelijkheid heeft om op de fiets te komen om op de fiets te komen. 

Oostland: Leiderschap door de jaren heen met Kees Jansma en Jan Dirk Stouten