Grand Hotel Amrâth Kurhaus, 07:00u

Miljoenenontbijt Den Haag

Aanmelden

Het is niet (meer) mogelijk om voor dit evenement aan te melden.

Op woensdagochtend 21 september vindt het jaarlijkse Miljoenenontbijt plaats. Wat betekenen de plannen van het kabinet voor ondernemers in onze regio, voor de post-corona economie, herstel en vernieuwing? Onder leiding van onze dagvoorzitter Donatello Piras gaan wij in gesprek met ondernemers en horen we inspirerende verhalen, uitdagingen en praktijkervaringen. Politici en bestuurders zullen hierop reageren.
 
Interactief ontbijt 
Voordat het inhoudelijke programma van start gaat, is het mogelijk om te ontbijten en te netwerken. We verwelkomen je graag vanaf 7:00 uur bij Grand Hotel Amrâth Kurhaus aan de Gevers Deynootplein 30 in Den Haag.
 
Programma 
7.00 uur Inloop en ontbijt
8.00 uur Welkomstwoord bij het Miljoenenontbijt door dagvoorzitter Donatello Piras
8.05 uur Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, spreekt over de Miljoenennota
8:25 uur Optreden PrinsjesCabaret door Sanne Wallis de Vries
8.45 uur De Haagse wethouders Saskia Bruines (Economie) en Arjen Kapteijns (SZW) vertalen de gepresenteerde plannen vervolgens naar de impact voor onze stad.
 
Tot 10.00 uur is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van thee en koffie. 

Namens MKB Den Haag, VNO-NCW regio Den Haag en de gemeente Den Haag ben je van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, waarin beschouwing, interactie en ontspanning afgewisseld worden. 
 
Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor het evenement. 
 
Duurzaamheid
Wij gaan bewust met de inkoop van middelen en catering om en willen foodwaste voorkomen. Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn, wil je ons dit dan tijdig laten weten? Wij nodigen je tevens van harte uit om met de fiets of OV naar Grand Hotel Amrâth Kurhaus te komen.
 
Wij kijken er naar uit om je op 21 september te verwelkomen!
 
Hartelijke groet,

Namens bestuur VNO-NCW Den Haag,
Robert Medenblik, voorzitter

Miljoenenontbijt Den Haag