13:00u

DGA-Netwerk Dubai reis

Aanmelden

U kunt zich voor dit evenement aanmelden door op de onderstaande knop 'Registreer voor evenement' te drukken. U zal doorgeleid worden naar een externe pagina waar u zich kan aanmelden.

Registreer voor evenement

Beste DGA-er,

De inschrijving is geopend! Twee weken geleden brachten we het nieuws dat we plannen hadden om met JMI naar Dubai af te reizen. Daar hebben jullie met veel enthousiasme op gereageerd. JMI organiseert deze reis i.s.m. met het DGA Netwerk van VNO-NCW West. Vanuit beide verenigingen hebben veel leden aangegeven graag mee te willen reizen. Dus wil je verzekerd zijn van een plek, meld je dan snel aan!

JMI Dubai. World Expo en nog veel meer..

We bezoeken uiteraard de World Expo en het bijzonder architectonisch vormgegeven Nederlandse paviljoen. Dit paviljoen belichaamt het door Nederland gekozen thema ‘uniting water, energy and food’ en laat de verbinding zien die Nederland weet te leggen tussen duurzame energie, watermanagement, agricultuur en circulariteit. Het is ontworpen als een circulair klimaatsysteem waarin bezoekers zich kunnen onderdompelen in stilte, warmte, koelte, licht, duisternis, agricultuur en water. Een sterk staaltje Nederlands vakmanschap.

Naast de World Expo leggen we uiteenlopende bedrijfsbezoeken af. We laten ons inspireren door robotica in de haven van Dubai en brengen een bezoek aan Solar Park, het grootste zonne-energiepark ter wereld.

Wat? JMI Dubai
Waar? Dubai, Verenigde Arabische Emiraten
Wanneer? dinsdag 15 – zondag 20 maart 2022

Deelnamekosten
De deelnamekosten voor het volledige programma inclusief geselecteerde groepsvlucht en hotel bedragen €3.100,- ex BTW op basis van een eigen hotelkamer, €2.800,- ex BTW op basis van een gedeelde hotelkamer.

Meld je snel aan
Je kunt je via deze link aanmelden voor deelname aan de reis naar Dubai. Er is plek voor maximaal 36 deelnemers, waarvan 18 deelnemers vanuit Jong Management en 18 deelnemers vanuit VNO-NCW West. Deelname wordt bevestigd op volgorde van inschrijving. Bij over-inschrijving wordt gewerkt met een wachtlijst.

Deze reis wordt in opdracht van VNO-NCW West en Jong Management Internationaal uitgevoerd door handelsroute.nl Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Angelique van der Poel via poel@vno-ncwwest.nl.

Wat staat er nog meer op het programma?
We kunnen ons voorstellen dat je benieuwd bent naar het (concept-)programma.
Kijk hier voor een tipje van de sluier!

Klik hier voor de video

Hartelijke groet,
Namens DGA bestuur VNO-NCW West,

Angelique van der Poel, verenigingsmanager

Programma is onder voorbehoud van wijzigingen: definitieve doorgang van de reis is onderhevig aan COVID-19 inreismaatregelen.

DGA-Netwerk Dubai reis