Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Doelgroepnetwerk  >  Vrouwennetwerk  >  VNW Dossier

Skip Navigation LinksNieuwsbrief 08-07-2016

 
 

 Nieuwsbrief 8 juli 2016

shutterstock_302415125 header 2.jpg


​​Caroline 710.jpgWEL OF GEEN QUOTUM
In het najaar van 2015 organiseerden we voor het eerst een collegereeks over Vrouwelijk Leiderschap, dit voorjaar hadden we de 2e reeks. Alle sprekers waren vrouwelijk, maar het laatste college werd verzorgd door een man, Jeroen Smit, bekend van ‘De Prooi’ en ‘Het Drama Ahold’.​​ 
Lees meer
Topvrouwen 710.jpgSTICHTING TOPVROUWEN LUIDT DE GONG!
Beroemd zijn ze, de gongceremonies van Euronext Amsterdam waarbij met een ferme klap op de gong de handel geopend wordt. Eind mei viel de eer te beurt aan Topvrouwen.nl. Voorzitter Marry de Gaay Fortman vestigde met haar klap de aandacht op het feit dat nog te weinig vrouwen zitting hebben in Nederlandse bestuurskamers.
Lees meer
Ondernemerstafels shut 710.jpg2016: JUBILEUMJAAR VROUWENNETWERK
Fantastisch nieuws! Het VrouwenNetwerk van VNO-NCW West bestaat dit najaar vijf jaar. Vele vrouwelijke ondernemers en topmanagers hebben ervaren hoe het netwerk invulling geeft aan het thema groei. Alle reden om met elkaar speciale aandacht aan het jubileum van ons netwerk te besteden!
Lees meer
Collegetour 710.jpgONDERNEMEN OVER DE GRENS
Er zijn veel succesvolle vrouwelijke ondernemers in Nederland. Daarentegen lijkt het er op dat maar weinig vrouwelijke ondernemers in het buitenland ondernemen. Dit signaal wordt ook afgegeven door Minister Ploumen en het ministerie van Buitenlandse Zaken. 
Lees mee​​r​
Lyda Smits 710.jpgBLOG 'SUCCESVOL IN EEN MANNENOMGEVING'
Ik werk al vanaf mijn eerste fulltime baan regelmatig in een door mannen gedomineerde wereld. Het feit dat ik uit een mannengezin kom gaf mij geen enkele garantie over hoe ik me zou ontpoppen in een mannenwereld. Uiteindelijk leerde ik, heel cliché, maar absoluut waar: Blijf altijd dicht bij jezelf.
Lees mee​​r​
Save the date 710.jpgSAVE THE DATE
8 sept '16: Grenzeloos ondernemen
26 sept '16: Masterclass 'Bloggen' (deel 1) 
3 okt '16: Masterclass 'Bloggen' (deel 2)

​​
Nieuwsbrief februari 2016
Nieuwsbrief september 2015​​