Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Doelgroepnetwerk  >  DGA Netwerk  >  DGA Dossier Algemeen

Skip Navigation LinksDGA Netwerk

 
 

 

Foto intro DGA.jpg 

Exclusief voor directeuren-grootaandeelhouders organiseert VNO-NCW West activiteiten om:

• te sparren op gelijkwaardig niveau
• inspiratie op te doen
• te innoveren door ongewone samenwerking
Ook in vertrouwen aan de Ondernemerstafels: intervisie met elkaar.

Bovendien kunt u actief meewerken aan een beter ondernemersklimaat en heeft u directe invloed op de lobbyactiviteiten van VNO-NCW West.

Waardevolle contacten
DGA’s zijn zeer gewaardeerde leden van VNO-NCW West. Zij leiden vaak familiebedrijven en hebben enorm veel ervaring en kennis waarvan andere ondernemers plezier kunnen hebben. Welke thema’s zijn belangrijk voor u? Wat is uw visie met betrekking tot het verbeteren van het ondernemersklimaat? Laat het ons weten! De leden van het DGA Netwerk leveren input die VNO-NCW West gebruikt in de gesprekken met de overheid.
VNO-NCW West biedt ondernemers een meerwaarde. Het netwerk legt waardevolle contacten tussen ondernemers met een grote beslissingsbevoegdheid.

Netwerken op maat
Het DGA Netwerk organiseert:
• Twee keer per jaar een groot DGA event met topsprekers die u informeren over actuele thema’s;
• Kleinschalige inspiratiebijeenkomsten waaraan maximaal 30 DGA’s kunnen deelnemen. Hier wordt gesproken over een specifiek thema en is er volop ruimte voor interactie. Deze bijeenkomsten worden georganiseerd in samenwerking met DGA-leden;
• Ondernemerstafels waarbij 6 tot 8 DGA' ers enkele keren bij elkaar komen en vertrouwelijk met elkaar spreken over ondernemerszaken.

Reglement Ondernemerstafels
Aanmeldformulier Ondernemerstafels

Meer informatie
Niet iedereen kan lid worden van het DGA Netwerk. Twee belangrijke voorwaarden zijn dat u minimaal 30% van de aandelen in bezit heeft en een bedrijf runt met tenminste 5 medewerkers.

Heeft u vragen, input of wilt u een actieve bijdrage leveren aan het DGA Netwerk? Neem dan contact op met Norma Drost via drost@vno-ncwwest.nl of 070 349 08 13.