Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

6d45a1ce-6496-4598-9ee9-7e31d027c8e5
Ondernemersgala VNO-NCW West "Connect & Share"
Datum
16-11-2018

Tijd
17:30 - 01:00 uur

Locatie
Fokker Terminal
Binckhorstlaan 249
2516 BB  DEN HAAG

Omschrijving

Voor de derde keer organiseert VNO-NCW West voor alle leden een feestelijk Ondernemersgala op vrijdag 16 november, dé internationale ‘Dag van de Ondernemer’. Ondernemers worden op deze dag in het zonnetje gezet en expliciet bedankt voor hun bijdrage, durf en doorzettingsvermogen.

Het Gala vindt plaats op een bijzondere locatie in Den Haag, de Fokker Terminal. Thema dit jaar is ‘Connect and Share’. Hoe komen én blijven we met elkaar in verbinding op een betekenisvolle manier? Verrassend en creatief loopt dit thema als een rode draad door de avond. Ron Steenkuijl, directeur Corporate Affairs van ADG Dienstengroep werkt vanuit een duurzaam betrokken mensvisie en geeft tijdens de Gala avond een korte introductie van ‘De Wil’.

We verwachten weer veel ondernemers. Vanuit de landelijke organisatie VNO-NCW is Hans de Boer aanwezig. DGA ondernemer Patrick van der Leelie van de NVD Beveiligingsgroep (ruim 500 medewerkers) vertelt hoe en vanuit welke passie hij de organisatie van zijn bedrijf compleet heeft omgegooid en tot welke verbluffende resultaten dit leidt.

Het Gala heeft een bijzondere twist……onder de feestelijke outfit mogen sneakers gedragen worden! En die komen zeker van pas op de dansvloer, want we zorgen weer voor swingende muziek en uniek entertainment. Een tipje van de sluier: Romy Monteiro verzorgt een spetterend optreden!

Maak van het Ondernemersgala een bijzonder en uniek relatie-evenement en neem een tafel af voor acht of tien personen. Deze keer kunt u dit doen aan de hand van een plattegrond. Uiteraard geldt voor een betere plek geldt een hogere prijs. Bovendien is het nog mogelijk om een sponsortafel eerste rang te kopen. Sponsors krijgen extra promotionele aandacht. U kunt losse plaatsen afnemen voor € 195,00 p.p. (maximaal twee plaatsen per lid VNO-NCW West).

Verzeker u van een plaats voor uw relaties en uzelf en schrijf u zo snel mogelijk in
Heeft u vragen, neem gerust contact op met Norma Drost

Wij verheugen ons op uw komst!

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie DGA Netwerk

Norma Drost, Ruud Duynisveld, Richard Jongste, Rob van Leeuwen, Lennart de Quartel, Caroline van Reenen en Aad Timmerman

Filmimpressie gala 2017
Website Gala

Met dank aan hoofdsponsor Rotterdam The Hague Airport