Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

46b1a01b-93ea-468a-9347-0d94c64ca4be
VNO-NCW Jong Oostland
Datum
16-05-2019

Tijd
14:30 - 18:00 uur

Locatie
Gamecity
Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
 

Omschrijving
Scoren met Jong VNO-NCW Oostland
Weet jij ook buiten je werk als beste te scoren? Ga op 16 mei met andere jonge ondernemers de uitdaging aan bij Prison Island, een combinatie van Fort Boyard en verschillende Escape rooms.
 
Ondernemersverhalen
We beginnen de middag met een aantal korte introducties van enkele van onze leden en luisteren hoe het Wim van der Kooij bevalt om naast het vastgoedbedrijf nu ook eigenaar te zijn van een compleet activiteitencentrum. Gamecity heeft naast Prison Island onder andere ook nog een kartbaan en lasergame. Laat je tijdens deze middag inspireren door zijn verhaal en de andere ondernemers en kom op een informele manier in contact met andere jonge ondernemers.
 
Who’s next?
Ken je nog jonge ondernemers die nog geen lid zijn van VNO-NCW Oostland. Ze zijn van harte welkom. Meld ze aan via Oostland@vno-ncwwest.nl , als introducé voor deze middag.
 
Kosten
Het middagprogramma is op uitnodiging van Gamecity en VNO-NCW Oostland. Na afloop is er een mogelijkheid om a la carte te blijven eten in het restaurant, dit is voor eigen rekening. Laat even weten of je hier gebruik van wilt maken, dan zorgen wij voor een tafel waar alle jonge ondernemers bij elkaar kunnen zitten.
 

Programma
14:30 Inloop
15:00 Opening met echte ondernemersverhalen
15:45 Start Prison Island
17:15 Borrel met drankjes en hapjes
18:00 Einde