Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

a88f17f8-a65e-4da0-b82c-1a80af808847
Westland-Delfland: Exponentiële technologie
Datum
10-09-2019

Tijd
19:30 - 22:00 uur

Locatie
De Veiling
Julianastraat 49, Poeldijk

Omschrijving

Heeft mijn bedrijf nog bestaansrecht over 5 jaar?
Artificial intelligence, 3D printing, augmented reality, Internet of Things (IOT), big data en  blockchain-technologie hebben nu al een grotere impact op onze wereld dan veel mensen zich realiseren. Voor veel ondernemers lijken deze ontwikkelingen nog een beetje de ver-van-mijn-bed show. Maar technologie neemt steeds meer taken van mensen over in veel bedrijven. ‘Soft skills’, onze persoonlijke vaardigheden, nemen steeds meer de plek van hard skills, onze technologische en functionele vaardigheden. Soft skills zijn onze succesfactor. 
Futurist en TEDx spreker Christian Kromme gaat u meer vertellen over deze technieken en welke veranderingen deze teweeg brengen én hoe bedrijven hierop in moeten spelen. Hij maakt duidelijk hoe u als ondernemer gebruik kan maken van de grote jongens. De noodzaak om te bewegen is hoogstwaarschijnlijk dichterbij dan u op dit moment denkt.
Naast deze inspirerende spreker zullen er twee pitches zijn van Horti Heroes, die u weer mag beoordelen met een groot of minder groot applaus.
Alle leden van Jong Management, Inspirerend Kennis Netwerk en VNO-NCW Westland-Delfland zijn voor deze avond uitgenodigd in de Veiling in Poeldijk.

Programma
19.30 uur  Ontvangst
20.00 uur  Opening door Tim Batist, voorzitter JM
20.15 uur  Pitches
20.35 uur  Christian Kromme
21.45 uur Netwerkborrel

Christian Kromme; Visionair, Futurist Keynotespreker en Bestseller Auteur
Christian is een expert in disruptieve technologieën en de auteur van Amazon's bestseller 'Humanification - Go Digital, Stay Human'. In dit boek richt Christian zich op de fascinerende parallellen tussen biologie en technologie. De golven van technologische innovaties die elkaar snel opvolgen, zijn eigenlijk geen toeval. Het boek Humanification helpt managers, beleidsmakers, ondernemers en investeerders om te anticiperen op en te navigeren in een extreem snel veranderende wereld. (linkje naar https://youtu.be/GboqRff9wB8 )

Parkeren
Er is voldoende parkeergelegenheid bij de Veiling.