Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

0a6652ce-2cc2-422c-8190-c76ec11d2bff
Feestelijke voorzitterswissel VNO-NCW West
Datum
18-06-2018

Tijd
15:30 - 18:30 uur

Locatie

The Green Village
Van den Broekweg 4, 2628 CN DelftOmschrijving

René Klawer draagt op maandag 18 juni de voorzittershamer van VNO-NCW West over aan Audrey Keukens. Het bestuur nodigt de leden van VNO-NCW West van harte uit bij deze feestelijke overdracht aanwezig te zijn.

Tijdens de bijeenkomst bedanken we René Klawer, die met veel toewijding elf jaar voorzitter van VNO-NCW West is geweest. René heeft zich in deze periode onder meer ingezet voor het bedrijfsleven, DGA’s en familiebedrijven, het 100.000 banenplan voor mensen met een arbeidsbeperking en het toekomstprogramma NL Next Level van VNO-NCW.

De aandacht voor belangrijke ondernemersthema’s voor de leden, zoals circulair ondernemen, is gedurende zijn voorzitterschap aanzienlijk gegroeid.

Hans de Boer is aanwezig en spreekt René toe.

De bijeenkomst biedt volop gelegenheid met de nieuwe voorzitter kennis te maken. Audrey Keukens (42) is actief geweest voor Jong Management en VNO-NCW Den Haag, werkt als partner voor het public affairs bureau Dröge & van Drimmelen waar zij  grote Amerikaanse techbedrijven de weg wijst in het Nederlandse politieke bestel. Zij geeft in  haar eerste toespraak  haar visie op de vernieuwing van de vereniging en de lobby voor ondernemersbelangen.

De locatie voor de voorzitterswissel is The Green Village, gelegen naast de Technische Universiteit Delft. Hier experimenteren ondernemers, studenten en onderzoekers in projecten met nieuwe technologieën die bijdragen aan de duurzame stad van de toekomst. Je kunt deelnemen aan een rondleiding over het terrein en bijvoorbeeld volledig circulaire woningen zien, evenals nieuwe bestrating voor de opvang van regenwater en de Hyperloop.

De voorzitterswissel is vooral ook een informele, gezellige gelegenheid om elkaar te ontmoeten. We zien uit naar je komst!

Alle leden hebben een persoonlijke uitnodiging met aanmeldlink ontvangen. Voor vragen kunt u mailen naar info@vno-ncwwest.nlProgramma

15.30u Inloop en ontvangst

16.00u Welcome to The Green Village: introductie door Jaron Weishut, directeur

16.10u Rondleiding The Green Village in 3 groepen

16.45u Voorzitterswissel

17.30u Netwerkborrel

18.30u Einde