Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

906ebb21-965b-4643-b13b-de2d7fc8aede
Human Capital netwerk: Het Generatietheater
Datum
10-12-2018

Tijd
16:00 - 19:30 uur

Locatie
Effectory
Singel 126 -130
1015 AE  AMSTERDAM

Omschrijving
Namens het Human Capital netwerk Noord-Holland nodigen wij jou van harte uit, samen met onze partner Effectory, voor de workshop ‘Het Generatietheater’. Het betreft een kleinschalige workshop op persoonlijke uitnodiging.

Vier generaties begeven zich op dit moment op de werkvloer, elk met zijn eigen specifieke kenmerken, kwaliteiten en expertise. Generatie Babyboom, X, Y en Z. Aan de hand van een theaterworkshop gaan we het thema generaties nader onderzoeken. Het Generatietheater is een enthousiaste groep professionele acteurs, uit alle werkende generaties, die zich de afgelopen acht jaar hebben ondergedompeld in het onderwerp opvolgende generaties. Aan de hand van het generatieonderzoek van Aart Bontekoning, auteur van o.a. het boek ‘Nieuwe Generaties in Vergrijzende Organisaties’, brengen de acteurs het denken en handelen van de verschillende generaties op een bijzondere manier in beeld. Bontekoning, doet ruim 20 jaar wetenschappelijk onderzoek naar generaties, is daarmee een generatie expert te noemen en zal hier over vertellen. Zijn reflecties geven diepgang aan het speelse optreden van de acteurs tijdens de voorstelling.

Het Human Capital netwerk heeft als doel om een prikkelende bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van HR professionals, organisaties en de toekomstige arbeidsmarkt, zowel in de interne als de externe arbeidsmarkt. Centraal staan de thema’s: de mens, de technologie en de Mens & technologie. Een dynamisch netwerk wat deelnemers aan de hand van haar bijeenkomsten empowert, versterkt, verbindt en impact levert.

Let op! Voor deze unieke workshop zijn slechts 40 kaarten beschikbaar, dus meld je snel aan! Mocht je verhinderd zijn, laat het dan tijdig weten zodat we iemand anders nog blij kunnen maken met een plek.

Er is voor en na de bijeenkomst uitgebreid gelegenheid om te netwerken.

Bereikbaarheid
Effectory is met het OV goed te bereiken. Parkeren kan bij parkeergarage Nieuwendijk, hiervoor zijn uitrijkaarten beschikbaar.

Graag tot 10 december!

Neem voor meer informatie contact op met Manue Azoulay, azoulay@vno-ncwwest.nl of 06 83 16 65 61

Programma
16.00 uur Inloop
16.30 uur Welkom en introductie Lucas van Wees en Guido Heezen
16.45 uur Aart Bontekoning spreekt over zijn onderzoek naar generaties
17.15 uur Interactieve workshop met het Generatietheater
18.45 uur Afsluiting en borrel