Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

99c80c55-c727-4984-99b6-8d0076eeed8e
Ondernemersfeest "BLOOM The Party"
Datum
15-11-2019

Tijd
19:30 - 00:30 uur

Locatie
Tropical Plant Center in Naaldwijk

Omschrijving
Op 15 november, dé internationale dag van de ondernemer, vieren we hét ondernemerschap! De afgelopen drie jaren hebben we dit gedaan met een gala en deze keer met een verrassende, vernieuwende feestavond BLOOM The Party! vanaf 19.30 uur. Alle leden en relaties van VNO-NCW West zijn uitgenodigd voor dit unieke feest door en voor ondernemers. Vanuit de landelijke organisatie VNO-NCW is Hans de Boer aanwezig.
 
De avond vindt plaats tussen de palmen bij Tropical Plant Center in Naaldwijk. En dit sluit goed aan op het thema van de avond, BLOOM, oftewel Groei en Bloei.
Gedurende de avond wordt je verrast door (duurzame) innovaties vanuit het ondernemerschap, gerelateerd aan Groei en Bloei.
 
Deze keer geen vaste tafels maar volop gelegenheid om rond te lopen en andere deelnemers te ontmoeten. Uiteraard zijn er wel zitplekken in de vorm van een loungehoek en hoge sta-tafels met krukken. Ook kan je contact leggen met alle samenwerkingspartners die iets bijzonders presenteren of laten zien/beleven vanuit hun eigen bedrijfsstand.
 
Chef-kok Herman den Blijker, gesponsord door Axia Seeds, bereidt hapjes vanuit zijn eigen kookeiland en werkt met speciale ingrediënten.
Entertainment is er op hoog niveau! Er is uiteraard volop gelegenheid om te dansen en begin van de avond starten we al met niemand minder dan zangeres Anita Meijer, gesponsord door de Leidse ondernemersclub “Leiders in het Westen”.
 
Kaarten voor deze avond zijn te koop voor 150 euro per stuk (ex btw, inclusief hapjes en drankjes). Leden van VNO-NCW West krijgen een korting en betalen slechts 125 euro per kaart (ex btw). Het is mogelijk meerdere kaarten af te nemen.
 
Kledingadvies voor de avond is tropical sjiek, cocktail, gala of tenue de ville (geen spijkerbroek). 
 
Kijk voor meer informatie en het kopen van kaarten op de speciale website https://feest-vno.nl/
Zijn er nog vragen, neem gerust contact op met Norma Drost
 
Wij verheugen ons op je komst!
 
Met vriendelijke groet, 
Namens de feestcommissie, 

Caroline van Reenen, Ruud Duynisveld, Rob van Leeuwen, Lennart de Quartel, Norma Drost