Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

09fbc769-68fb-464f-8064-9cf8da012b68
Oostland: Miljoenenontbijt
Datum
16-09-2020

Tijd
07:00 - 09:00 uur

Locatie
Anthura B.V. Cyclamenweg 4 Bleiswijk

Omschrijving

Beste ondernemer,

Op woensdagochtend 16 september vindt het traditionele Miljoenenontbijt plaats. Tijdens deze ontbijtbijeenkomst maken we graag samen met u de vertaalslag van de politieke plannen uit de nationale Miljoenennota naar de betekenis voor ondernemers in onze regio. Hierbij vertalen we het landelijk perspectief naar het regionale en lokale niveau. Het beloofd een gevarieerde ochtend te worden. Cor van der Wel is onze dagvoorzitter. Hij gaat met Iwan van der Knaap en Jeroen van der Ploeg in gesprek in “Ondernemer op de troon”. Ervaringen en pure ondernemersverhalen krijgen wij te horen van een bewogen jaar.

Interactief ontbijt
Twee wethouders uit Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp zijn aanwezig in de zaal en gaan met ons op een ludieke manier in gesprek. De zaal verandert in een Lagerhuis opstelling waar stellingen worden geponeerd en de wethouders direct een ondernemersantwoord krijgen. Natuurlijk wordt hun naar hun visie op de Miljoenennota en de economische gevolgen voor u als ondernemer gevraagd. Waar liggen economische groeikansen voor het Oostland? Wij sluiten de ochtend af met een niet geheel onbelangrijk item. Wat betekent dit alles voor uw portemonnee? Danny Ruigrok deelt met ons de belangrijkste veranderingen.

Programma en locatie
We verwelkomen u graag vanaf 7:00 uur met een lekker ontbijt bij Anthura aan de Cyclamenweg 4 in Bleiswijk. Om 8.00 uur schakelen wij over naar het Miljoenenontbijt in Den Haag. Daar spreekt Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, over de Miljoenennota. Hoe herstelt het land zich de komende jaren van de intelligente lockdown en hoe draagt de visie uit de Miljoenennota daaraan bij? Om 09.00 uur ronden we het programma af.

Let op met het vinden van de juiste locatie. Voor het aanrijden rijdt u via de Petuniaweg naar de locatie. Aan het einde van de Petuniaweg rijdt u de parkeerplaats van Anthura op.

Afstand houden
Vanwege de coronamaatregelen houden wij overal anderhalve meter afstand. Daarom zal het helaas niet mogelijk zijn om u allemaal op locatie te ontvangen. Gelukkig hebben we een livestream, waardoor iedereen het programma alsnog kan volgen.

Aanmelden
Klik hier om u aan te melden voor het fysieke evenement. (Max 70 personen).

Indien u zich heeft aangemeld om fysiek aanwezig te zijn, maar toch verhinderd bent, vragen wij u vriendelijk zich 48 uur van tevoren af te melden, zodat iemand anders uw plaats kan innemen.

Namens VNO-NCW Oostland, Anthura, Gemeente Lansingerland en Pijnacker-Nootdorp bent u van harte uitgenodigd voor deze bijeenkomst, waarin beschouwing, interactie en ontspanning afgewisseld worden.Programma
7.00 uur Ontvangst en ontbijt
7.30 uur Cor van der Wel (dagvoorzitter) in gesprek met Ondernemer op de troon”. Iwan van der Knaap en Jeroen van der Ploeg
8.00 uur Livestream naar Miljoenenontbijt in Den Haag. Daar spreekt Jacco Vonhof, voorzitter van MKB-Nederland, over de Miljoenennota.
8.30 uur Lagerhuis waar Ilona Jensen en Kathy Arends, wethouders uit Pijnacker-Nootdorp en Lansingerland te gast zijn
8.50 uur De knip, Danny Ruigrok deelt met ons de opvallende financiële veranderingen.
9.00 uur Einde programma