Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

fd242955-eabc-432d-82c1-9d0d0827f296
Regio Den Haag: Virtual reality en de techniek van de toekomst
Datum
29-10-2020

Tijd
16:00 - 19:00 uur

Locatie
Museon
Stadhouderslaan 37
2517 HV  DEN HAAG

Omschrijving
Ondernemers zijn goed met hun tijd meegegaan. Of dat nou is op het gebied van duurzaamheid, klantcontact of marketing, ondernemers zijn constant bezig met veranderende omstandigheden. Maar hoe handig is het, als we nu alvast kennis kunnen maken met de technologie van de toekomst? Daarom nodigen we u van harte uit voor deze bijeenkomst, waarin u de wereld van virtual reality en augmented reality kunt ontdekken.

U heeft het wellicht al eens gezien, of misschien zelfs al wel eens ervaren hoe het is om met een virtual-reality-bril op te lopen. Of misschien was u een fervent speler van Pokémon Go, en bent u al bekend met augmented reality. Maar hoe passen we deze techniek toe in het bedrijfsleven? Duncan Smit van Dutch VR neemt ons mee in een andere werkelijkheid. En natuurlijk kunnen we allemaal zelf ervaren hoe het nu echt werkt.

Daarnaast gaan we in gesprek met Peter de Haan, directeur van het Museon, over het belang van techniek- en wetenschapsonderwijs en de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties, en wat dat betekent voor het bedrijfsleven.

Voor meer informatie en aanmelden kunt u een mail sturen naar denhaag@vno-ncwwest.nl

Vanwege het coronavirus treft VNO-NCW West bijzondere maatregelen voor haar bijeenkomsten. We volgen daarbij de richtlijnen van de Rijksoverheid en RIVM. We schudden geen handen en nemen extra hygiënemaatregelen, zoals het ter beschikking stellen van desinfecterende handgel. Ook zullen we bijeenkomsten moeten annuleren, soms ook op het laatste moment. We informeren onze leden hierover via deze website, de netwerkapp en de mail. We adviseren je onze communicatiekanalen te raadplegen voordat je naar een bijeenkomst gaat.
 

Programma
16:00 uur Ontvangst
16:30 uur Welkomstwoord door Corina Holla, voorzitter VNO-NCW Regio Den Haag
16:40 uur In gesprek met Peter de Haan, directeur van het Museon, over techniekonderwijs
17:00 uur Ervaar virtual en augmented reality, met Duncan Smit, directeur van Dutch VR
17:45 uur Rondleiding door het Museon
18:00 uur Borrel
19:00 uur Afsluiting