Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

78220331-876e-471f-b91a-8d01fa239193
Westland-Delfland: Ontbijtbijeenkomst goed werkgeverschap
Datum
14-06-2019

Tijd
08:00 - 10:00 uur

Locatie
Hotel Restaurant Unicum Elzenhagen
Monsterseweg 100
2685 LK Poeldijk
 

Omschrijving
U bent van harte uitgenodigd voor de inspirerende ontbijtbijeenkomst met het thema ‘goed werkgeverschap’.

Onze key-note speaker is Guido Heezen, een inspirator die organisaties laat nadenken over wat het betekent om een goede werkgever te zijn. Guido is medeoprichter van Effectory, een bedrijf dat inmiddels is uitgegroeid tot Europees marktleider op het gebied van medewerkersonderzoek en klantenonderzoek. Hij besteedt veel tijd aan het uitwerken en uitdragen van de filosofie: organisaties die goed in contact staan met hun eigen medewerkers en klanten, zijn organisaties die duurzaam beter presteren. Tevens is hij initiator van de Beste Werkgevers Award en heeft hij verschillende boeken over goed werkgeverschap op zijn naam staan.  De vraag die hem al jaren drijft is: Hoe haal je als organisatie het optimale uit het potentieel van je medewerkers? En hoe zet je dit potentieel in om een duurzaam succesvolle, energieke organisatie te worden?

Er staat een heerlijk ontbijt voor u klaar op deze ochtend. Zo gaat u met een goed gevulde maag en een gezonde dosis inspiratie weer terug naar kantoor om 10 uur. Naast de presentatie van Guido Heezen, gaan we met enkele leden in gesprek hoe zij invulling geven aan goed werkgeverschap.

Wilt u als ondernemer graag uw HRM-manager deelgenoot maken van deze waardevolle inzichten, neemt u hem/haar dan gerust mee als introducé(e). Dat kunt u aangeven in uw aanmelding via: westland-delfland@vno-ncwwest.nl 

Noteer ook alvast 11 juli (namiddag/begin avond) en 10 september (avond) in uw agenda, dan vinden onze volgende ledenbijeenkomsten plaats.

Graag tot ziens op vrijdag 14 juni!