Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

e3ec1add-d1e5-44e7-910d-293b84061e75
Den Haag: Webinar Huur- en Contractrecht voor ondernemers
Datum
02-07-2020

Tijd
16:00 - 17:00 uur

Omschrijving
Als gevolg van alle noodzakelijke maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan, zijn veel ondernemers in zwaar weer beland. Dit heeft forse omzetdalingen, beperkingen in de bedrijfsvoering, doorlopende kosten en een onzekere toekomst tot gevolg.

De overheid probeert ondernemers met allerlei maatregelen waar mogelijk te ondersteunen. Maar die hulp roept ook juridische vragen over rechten en plichten op.

Om ‘onze’ ondernemers ook op dat vlak een helpende hand te bieden, organiseren de gemeente Den Haag, MKB Den Haag en VNO-NCW Regio Den Haag drie webinars rond verschillende juridische thema’s. Vorige week ging dat over arbeidsrecht), op 14 juli volgt de Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA) ter voorkoming van onnodige faillissementen. De digitale bijeenkomsten zijn interactief: er wordt een presentatie gegeven, maar u kunt ook zelf vragen stellen.

Het webinar Huur- en Contractrecht op 2 juli wordt verzorgd door BarentsKrans Advocaten uit Den Haag. Er zal onder meer worden ingegaan op de effecten van corona op huur en pandexploitatie.

De presentatie is in handen van Katelijn van Voorst, advocaat en oprichter van Easy Court dat recht toegankelijker probeert te maken voor ondernemers.

Het webinar is gratis. Meld u hier aan en ontvang de link voor deelname.