Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

0b0d7ece-d56c-48cb-952d-515e94fcd789
Geannuleerd! Metropool Amsterdam: Zomer Meet-up
Datum
02-07-2020

Tijd
08:30 - 09:15 uur

Locatie
Online Meet-up

Omschrijving

Graag nodigen wij je uit voor onze zomer meet-up!

Wij willen nog één keer voor de zomer met onze leden in gesprek. Zoals gebruikelijk zal de voorzitter o.a. een korte update geven van de afgelopen tijd en de huidige stand van zaken in de Metropoolregio.

We zijn weer een aantal weken verder en de regels zijn inmiddels versoepeld, maar hoe werkt dit in de praktijk? Waar lopen jullie als ondernemer tegenaan en wat kunnen we weer mee nemen in de gesprekken met wethouder van EZ, ons bestuur en de organisatie van VNO-NCW West?

Voor het programma na de zomer willen wij jullie graag betrekken. Is dat doorgaan met meet-ups en/of webinars of is er ook al behoefte aan het bij elkaar komen in kleinere groepen? Of zijn er thema’s die jullie graag willen bespreken? Stuur ons jullie wensen en suggesties. Dit kan per mail naar onderstaand mailadres.

Mocht je niet in de gelegenheid zijn, dan wensen wij je alvast een mooie zomer en hopen je na deze periode weer in goede gezondheid te mogen verwelkomen.

Ken je andere ondernemers en introducees die ook willen aanhaken? Zij zijn ook van harte welkom. Stuur dan een mail naar metropoolamsterdam@vno-ncwwest.nl
 
Tot donderdag 2 juli!