Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

34f0a03f-16b3-46b3-8d51-881247d1c731
Den Haag: Stamtafel: Fred Teeven over omgaan met tegenslagen
Datum
25-02-2020

Tijd
16:30 - 18:30 uur

Locatie
Brouwerij de Prael
Esperantoplein 20
2518 LE  Den Haag

Omschrijving
Veel goede ideeën beginnen met een biertje. Daarom houdt VNO-NCW Regio Den Haag elke laatste dinsdag van de maand om 16:30 in een gezellig Haags café een stamtafel. In informele setting bespreken we actuele en voor ondernemers relevante thema’s. Na een welkomstwoord en een korte update van voorzitter Corina Holla, neemt een spreker het woord om ons mee te nemen in zijn/haar verhaal. Van een wethouder tot een jonge ondernemer met een startup, iedereen met een inspirerend verhaal krijgt het woord.

In de maand februari gaan wij in gesprek met Fred Teeven, voormalig officier van justitie en staatssecretaris. Daarna was hij werkzaam in verschillende functies, waarvan buschauffeur natuurlijk het bekendste was. Met hem gaan we het hebben over omgaan met tegenslagen, maar niet zomaar tegenslagen. Hoe ga je om met tegenslagen waarbij jij als persoon publiekelijk geraakt wordt? Of je nu failliet gaat met veel gezichtsverlies of als bestuurder wordt afgestraft voor vermeende misstappen, hoe ga je ermee om? Hoe herpak je je? Fred Teeven kan ons als geen ander vertellen hoe hij dat heeft gedaan. Alle vragen mogen worden gesteld.

We zijn te gast bij Brouwerij De Prael aan het Esperantoplein 20 in Den Haag. In de omgeving is voldoende gelegenheid om te parkeren. Let u er wel op dat het na 18:00 betaald parkeren is. Met tram 2 of 4 kunt u vanuit het centrum reizen naar de halte Monstersestraat, of met tram 11 vanaf station HS naar de halte Loosduinseweg. Vanaf daar is het nog vijf minuten te voet naar De Prael. De eerste twee drankjes zijn op kosten van VNO-NCW.

Voor aanmelden en informatie kunt u een mail sturen naar denhaag@vno-ncwwest.nl

Programma
16:30 uur inloop
16:50 uur welkomstwoord van voorzitter Corina Holla
17:00 uur Fred Teeven aan het woord
17:45 uur aanvang van de borrel
18:30 uur afsluiting