Hét ondernemersnetwerk in de Randstad
VNO-NCW WEST  >  Agenda

Detail Bijeenkomst

159f9b8b-9ac7-48a5-b5a6-3f3da64a44af
GEANNULEERD - Ondernemersontbijt Rotterdam
Datum
26-03-2020

Tijd
08:00 - 10:00 uur

Locatie
Gemeente Rotterdam, Burgerzaal 
Coolsingel 40
3011 AD ROTTERDAM

Omschrijving
Dit evenement gaat niet door. Reden voor het afstel is de landelijke situatie met het Coronavirus. Het is een besluit uit voorzorg. Er worden steeds meer maatregelen opgelegd om verspreiding van het Coronavirus in te dammen.

Begonnen in 2002 is het Ondernemersontbijt uitgegroeid tot een begrip. De beste ontmoetingsplaats voor ondernemers en het gemeentebestuur. Zo wordt het Ondernemersontbijt terecht door de bezoekers omschreven. Zakendoen en informatie uitwisselen in een prettige ambiance. Het Ondernemersontbijt wil de relatie tussen ondernemer en gemeente vitaal houden en daarnaast een podium bieden waar ook onderling zaken kunnen worden gedaan. De bestaande ondernemersnetwerken van de stad verbinden wij.

Veel bezoekers noemen het niet voor niets de beste netwerkbijeenkomst van de regio. Het programma is kort, informatief en kent een vast format. De bijeenkomsten worden van 08.00 uur tot 10.00 uur gehouden. Het podiumprogramma met interviews is van circa 8.30 tot 9.00 uur. Door dit compacte programma is er voor de deelnemers voldoende ruimte om te netwerken en bij te praten met oude en nieuwe bekenden. 

De deelname is gratis en verdere informatie m.b.t. het programma volgt snel.